OSNOVNE STORITVE

Modna analiza in svetovanje

MODNA ANALIZA zajema:

   • opredelitev obrazne oblike,
   • opredelitev telesne oblike
   • opredelitev barvnega tipa

   Na podlagi modne analize Vam naredimo MODNO SVETOVANJE:

     • kakšne kroje oblačil nositi, kakšni materiali in vzorci so za vas najbolj primerni, če želite poudariti/prikriti določene dele telesa,
     • katere barve se vam najbolj prilegajo
     • kako naj bodo pozicionirani modni dodatki ter kakšne velikosti naj bodo
     • kakšna obutev se najbolj prilega vaši postavi,
     • kakšen make up naj bi uporabljali, da bo najbolj poudaril vaše oči,
     • kakšna pričeska najbolj odgovarja na vašo obliko obraza in kakšna barva las najbolj poudari vašo polt
     • katera oblika obrvi je za vas najbolj primerna

     Ne odhajajte iz trgovin nezadovoljne in ne kupujte oblačil, ki jih ne boste nikoli nosile!

     Prihranite čas in denar ker si to zaslužite.

     »Za stilsko svetovanje sem se odločila iz preprostega razloga-želela sem spremembo. Želela sem slišati kaj novega, preprostega in to sem tudi dobila. Še vemo ne, kako je vse skupaj preprosto.

     Ko se začneš držati nasvetov, ki jih slišiš, postaneš druga oseba. Vse je tako zelo preprosto, zato kar pogumno poskusite.

     Pogum velja ! Lp, Bojana«

     Sprememba pričeske - striženje, barvanje in prameni

     Pravilna izbra barve las in pramenov je ključnega pomena za vaš izgled. Primerna barva las vas pomladi in osveži, z neprimerno barvo pa lahko izgledate postarano in utrujeno. Kaj si želite? Prepustite se strokovnemu timu in zasiljali boste v trenutku.

     Profesionalno ličenje s svetovanjem

     Naša vizažistka se vam v uri in pol popolnoma posveti tako z ličenjem kot s svetovanjem. Ličenje je lahko večerno, bolj opazno in glamourozno ali pa izberete bolj nežen, svež dnevni make up. Lahko s sabo prinesete svoja ličila in svetujemo vam katera lahko še naprej uporabljate in katera morda niso primerna za vaš obraz ali tip kože.

     Ob ličenju vam razkrijemo mini trike in nasvete, ki vam bodo olajšali vsakodnevno ličenje.

     Shopping s stilistko

     V dveh ali treh uricah boste s pomočjo osebne stilistke nakupili oblačila, ki so vam pisana na kožo, vas poživijo in v njih izgledate čudovito.
     V spodnjem pričevanju si preberite kaj pravi naša stranka o svoji izkušnji!

     Profesionalno fotografiranje

     Trenutek, ko se odločite za stilsko preobrazbo, je ena izmed prelomnic v vašem življenju. Da bodo ti zabavni, sproščeni in zanimivi dogodki ostali v spominu še toliko bolj sveži, jih ujamemo v foto objektiv. In nikar ne skrbite-skoraj vsaka stranka pravi "Jaz nisem fotogenična in ne znam pozirati", na koncu pa postane dekle z naslovnice.

      

     "Slučajno sem zasledila oglas za stilsko svetovanje in kar naenkrat mi je šinilo v glavo, da je to tisto kar potrebujem.Sita sem bila že svoje monotonosti. Oblačil v omari sem bila že precej naveličana. A nisem vedela kaj naj. V trgovinah sem vedno iskala podobna oblačila, ki sem jih že imela.

     Ko sem se dogovarjala z Duško o terminu srečanja se mi je zdelo, da pa morda nisem dorasla temu - ker je ona tako super. Potem, ko jo spoznaš, pa ne moreš verjet. Redko kdaj srečaš tako odkrito, preprosto, toplo in energično žensko, ki te že v prvem trenutku navdihne. Z veseljem sem poslušala vse njene nasvete in trudim se jih upoštevat. Zaradi tega se enostavno počutim bolj samozavestna.

     Najboljša odločitev pa je bilo nakupovanje z Duško! Vedno mi je bil shopping odveč, ker se nisem znala videti v ponujenih oblačilih. Po navadi sem se prej naveličala hoje po trgovinah, kot pa, da bi si kaj pravega kupila. Z Duško? Fantazija. Nič se nisem počutila zdolgočaseno. Pokazala mi je, da mi pristojijo tudi oblačila, ki jih ne bi nikoli niti opazila, kaj šele pomerila. Kar naenkrat sem se videla v drugačni luči. V oblačilih in barvah, ki me prej niso zanimala. In bila sem si všeč!"

     Maja Cerkvenik

     DODATNE STORITVE

     Puljenje, oblikovanje in dopolnjevanje obrvi

     Obrvi so okvir obraza, zato je njihova urejenost nuja. Pravilno populjene in oblikovanje obrvi so osnova za lep make up in privlačen videz.

     Manikura

     Vsaka ženska, ki da kaj nase, mora imeti urejene nohte.

     Oblikovanje pričeske

     Za posebne dogodke ali za vsak dan-oblika pričeske lahko drastično spremeni obraz in doda piko na i dodelanem stylingu.

     Pedikura

     Svojim strankam ponujamo visoko kakovostne storitve za nego nog (medicinska pedikura, estetska pedikura, rešujemo vraščen noht, glivice na nohtih...)

     Noge so zelo pomemben del telesa. Z njim se premikamo. Zanesti se moramo nanje, da nas odpeljejo, kamor želimo. Na njih razkazujemo svoje najbolj elegantne čevlje. Zato si nikoli v življenju ne dovolite, da bi zanemarjali svoje noge.