LEPOTA in STIL info seminar

Sodobna ženska pogosto pozabi posvetiti čas svojemu zunanjemu izgledu, saj je njen fokus na uspešni karieri in skrbi za družino. Pomanjkanje spanca, pomanjkanje časa za razmislek o temu kar bo oblekla, in seveda kup skozi leta nabranih življenjskih izkušenj, pustijo pečat tudi na videzu vsake super ženske.

Ekipa Tae Morei je skupaj z Origami Aesthetic Dermathology pripravila brezplačni seminar, kjer vam bomo predstavili kako izgledati pomlajeno, kako ohranjati mladost skozi urejeno zunanjost, kako doseči privlačen in estetski videz ter ob tem hkrati izgledati naravno.

Namen seminarja je razbiti mite, ki veljajo o skrbi za zunananjost in svetovanju kako se lotiti spremembe svoje zunanjosti skozi stilske preobrazbe in estetske posege.

Privlačen videz sestavljata tako modni stil kot estetika, zato bomo na seminarju naslovili vprašanja:

       kako izbrati popolno pričesko,

       kako izbrati pravilen make up,

        kako izbrati pravilne barve in kroje oblačil,

        kako izgledati mladostno in spočito,

        primerjali bomo nekaj fotografij pred in po preobrazbi ter ugotovili, kje so ključne razlike

        kakšne so tehnike pomlajevanja,

       kakšne zakonitosti impliciranja pri estetskih posegih

        kakšne količine polnil se implicirajo

        kako obravnavamo posamezen obraz

 

Ker bo seminar zastavljen interaktivno, bo na dogodku čas namenjen tudi kratkim konzultacijam, kjer boste lahko dobili odgovore na stilska in estetska vprašanja, na katera bosta odgovarjali Duška Grahovac, ustanoviteljica in lastnica  podjetja Tae Morei in Anja Hlebec, ustanoviteljica in lastnica Origami Aesthetic Dermathology.

Duška ima bogate izkušnje z združevanjem privlačne vizualne podobe in poslovnega sveta. Kot študentka je nabirala iskušlnje pa področju parfumerije, kozmetike ter kot posrednica pri prodaji visokokakovostnih izdelkov, od leta 2002 je sodelovala z različnimi podjetji, kjer je skrbela za vizualno podobo zaposlenih in  marketinškega materiala, zadnja leta pa večino časa posveča svoji prvi ljubezni – stilskim preobrazbam. Duška je mnenja, da je prav vsaka ženska lahko svoja najboljša verzija, če se le zna prepustiti in prebuditi svojo notranjo boginjo.  »Vse kar si zamislimo, lahko uresničimo«, pravi. Svoje znanje dopolnjuje z različnimi tečaji s področja mode, sodeluje z Milan Style Academy, v letu 2022 pa pripravlja širitev prodročja dela in ustanovitev lastne Tae Morei Stilske Akademije ter lastno blagovno znamko prestižnih modnih oblačil.

Anjina strast je estetika. Je specialistka estetske medicine, ki stremi k naravni lepoti. Prepričana je, da vsak obraz lahko zažari po nekaj manjših popravkih na določenih strateških mestih. Pravi, da ni dovolj samo napolniti obraz in upati na najboljši rezultat, temveč je potrebno vedeti točno kje, koliko in na kakšen način preoblikovati za optimalen rezultat.

Svoje znanje izpopolnjuje v Rusiji in Turčiji, državah znanih po mojstrih lepotnih posegov.

 

 

Kdaj: 9. 12. 2021 od 17.00 do 18.30

Kje: na sedežu Tae Morei (Leskoškova cesta 9e, Poslovna stavba Antaro, vhod jug, 4.nadstropje, 1000 Ljubljana BTC).

Rezervacije: [email protected] ali 031732233.

Vstop je prost, vendar je število mest omejeno.