Duška Grahovac, ustanoviteljica podjetja Tae Morei, ima bogate izkušnje z združevanjem privlačne vizualne podobe in poslovnega sveta.

Končala je ekonomsko gimnazijo, študirala sociologijo in filozofijo na Filozofski fakulteti v Ljubljani in Podjetništvo na Visoki šoli za podjetništvo Gea College.

Že dvanajsto leto sodeluje z različnimi podjetji, kjer skrbi za vizualno podobo zaposlenih, vizualno podobo marketinškega materiala, večino časa pa posveča svoji prvi ljubezni-stilskim preobrazbam.

Ko se odloča za nove poslovne priložnosti, si vedo zastavi tri ključna vprašanja:

  1. Ali pri delu čutim zadovoljstvo in motivacijo?

  2. Kaj z mojim delom pridobi stranka?

  3. Komu s svojim znanjem lahko pomagam?

Njeno življenjsko vodilo je:
»Če želite spremeniti svoje življenje, morate najprej spremeniti sebe.«

Stranke vsakodnevno učim, kako pomembno je ceniti samega sebe, se počutiti dobro v lastni koži in izžarevati pozitivno energijo. Vsak človek želi biti zadovoljen s svojim odsevom v ogledalu, vendar zaradi mnogih življenjskih situacij, hitrega tempa in obveznosti  pozabimo nase, se zanemarimo in posledično naše počutje ni več najbolje. Vendar kljub vsemu, si moramo vzeti nekaj časa zase, se urediti, kajti naše telo, psiha in okolica nam bodo hvaležni, saj v družbi zadovoljnih energičnih oseb smo vsi zelo radi.