TAE MOREI-NOVO ŽIVLJENJE

Tae Morei je duhovni simbol, ki ponazarja vstajenje ali novo življenje. Obudi naše sposobnosti, čustva in zmožnostih v novem življenju. Pomaga vsem, ki potrebujejo nove smernice.
Podjetje Tae Morei je ustanovljeno z namenom pomagati ljudem, ki željo spremeniti svoje življenje in svoj izgled. Želimo pokazati, da je takšna sprememba nekaj pozitivnega, vznemirljivega, drugačnega, nekaj, kar Vam bo dvignilo samozavest in spremenilo način videnja samega sebe.

Poseben poudarek dajemo samorazvoju, kajti zunanjo lepoto najbolj izžareva stabilna, močna in pozitivna notranjost. Celotna ponudba je prilagojena vsaki stranki posebej, kajti le tako ima naša stroitev najvišjo vrednost. Videz je še vedno tisti, ki naredi prvi vtis, ki včasih odloča, ali boste dobili službo, ali vas bo simpatija opazila in ali boste navdušili in impresionirali množico in ali si vas bodo zapomnili.

Prvi korak morate storiti sami, z odločitvjo, da si zaslužite nekaj boljšega in da ni greh postaviti sebe (kdaj) na prvo mesto.
Vse ostalo prepustite nam.

Pišite nam


Ime

Email

Tvoje sporočilo

Podatki podjetja

Tae Morei

Poslovna stavba Antaro, vhod jug, 4.nadstropje

Leskoškova cesta 9e,

1000 Ljubljana BTC

Davčna številka: 69967318

TRR pri NLB d.d.: SI56 0201 8026 0989 908

E-naslov: info@tae-morei.si

Telefon: 031 73 22 33

Delovni čas: Po dogovoru