Pikice našemu videzu dodajo mladosten videz in popestrijo še najbolj klasične videze. Zato so super vzorec za tiste, ki morajo v službi slediti strožjim pravilom oblačenja (stylingi morajo biti bolj umirjeni, ne vsebovati veliko barv itd.). V tem primeru lahko recimo z bluzo s pikčastim vzorcem dosežemo nekaj lahkotnosti, ne da bi kršili pravila oblačenja na delovnem mestu.

Modne kose z drobnimi pikicami priporočamo tistim z močnejšo postavo, medtem ko lahko dekleta, ki so bolj koščene postave, oblečejo oblačila z večjimi pikami. 

Pikice so univerzalen potisk, ki je videti lepo tako v klasični črno-beli kombinaciji kot tudi v barvnih in bolj živahnih različicah. Vsekakor vsakemu stylingu dodajo mladost in igrivost, kar pa je na koncu to kar si želi prav vsaka izmed nas.

Balerinke so zelo udobna in praktična obutev. Ne glede na to ali gre za balerinke v živih barvah ali pa bolj nevtralnih odtenkih, je treba upoštevati to, da naj imajo nekoliko podaljšan sprednji del oz. koničast sprednji del saj s tem vizualno podaljšamo nogo. Če želimo stopalo podaljšati nekoliko diskretneje, naj bodo balerinke v kožni barvi oz. barvi, ki ne predstavlja prevelikega kontrasta glede na bravo vaše kože.

V poletnih in spomladanskih mesecih priporočamo balerinke živih barv ali pa nude odtenkov, saj tako videzu dodamo lahkotnost in mladostnost.

Barvne balerinke lahko kombiniramo h klasičnim outfitom oz. nevtralnim barvam. Da še dodatno popestrimo styling se lahko odtenek balerink ujema s torbico, pasom, rutko, barvo šminke ali barvo nohtov, ni pa nujno. Če so vaša oblačila nevtralnih barv in zraven kombinirate balerinke v živahni barvi, bodo vaš videz lepo popestrile.

Tiste ženske, ki imate tanke ali bolj koščene gležnje, lahko nosite tudi balerinke, s paski, ki se zavežejo nad gležnjem. 

Zelo dobra izbira so balerinke z vzorcem, saj vzorec doda pridih živahnosti, spontanosti in lahkotnosti ter videzu doda mladostnost.

Če ne želimo preveč izstopati, lahko izberemo kakšnega izmed klasičnih vzorcev. Mi priporočamo pepita vzorec, ki se lepo poda k poslovnim stylingom.

Balerinke priporočamo v kombinaciji s hlačami in daljšimi krili A-kroja, ki segajo pod kolena. Balerinke pa niso najboljša izbira v kombinaciji s pencil krilom oz. s krili, ki so bolj oprijeta h katerim raje obujte salonarje. 

Tiste z močnejšo postavo lahko pozornost z oblin preusmerite s pomočjo obutve. Za to so živobarvne balerinke kot nalašč, še posebej če jih kombiniramo še z zanimivo torbico.

Biserni modni dodatki so odlična izbira za vse tiste, ki želijo svojemu stylingu dodati nekaj lahkotnosti in elegance oz. styling popeljati na višji nivo ali slediti videzu katere izmed modnih ikon (Audrey Hepburn, Jackie Kennedy, Marylin Monroe … )

UHANI

Biserni uhani bodo tistim, ki ne uporabljajo makeupa oz. imajo raje minimalističen makeup in preprosto pričesko, popestrili dogajanje pri obrazu. Z uhani poskrbimo, da obraz ni videti preveč dolgočasno. 

Prav tako čudovito so videti v kombinaciji z enobarvnimi ali monokromatskimi stylingi. 

OGRLICE IN CHOKERJI

Tistim, ki nimajo oblin v zgornjem delu telesa, priporočamo, da poskusijo v svoj dnevni videz vpeljati biserne ogrlice, ki so lahko nekoliko večje (chunky). Prav tako boste biti videti elegantno, če naenkrat nosite več ogrlic različnih velikosti in dolžin hkrati. Chokerji najlepše izgledajo na tankih in dolgih vratovih, saj vrat optično skrajšajo in razširijo. 

ZAPESTNICE

Če želite popestriti styling v predelu, kamor padejo roke, vam priporočamo, da si nadenete biserne ogrlice. Še posebej lepo bodo pristajale enostavnim stylingom, kot sta recimo črn suknjič ali majica v kombinaciji s hlačami.

LASNICE

Lasnice bodo dodale nekaj glamurja tistim z ravnimi lasmi oz. tistim, ki imajo enobarvne lase barve (brez pramenov, balayage-a ipd.), saj bodo in en in drugi tip las popestrile in pritegnile pogled. 

Rumena barva bo zelo popularna letošnje poletje. 

Pri izbiri odtenkov je dobro paziti na podton kosa v rumeni barvi kot tudi vaše kože. Torej če imate hladni podton kože, potem izbirajte med hladnimi odtenki rumene barve (recimo barva limone). Če je vaš podton topel, pa vam bodo najbolj pristajali topli rumeni odtenki, kot so barva sončnice oz. rumeno-oranžna barva.

S kombiniranjem rumenih barvnih kosov z belo barvo bomo dosegli lahkoten, poletni videz. To barvno kombinacijo priporočamo ko želite svojemu stylingu dodati svežino. 

Lahko pa rumeno za nekoliko drznejši styling kombiniramo z živahnimi barvami (modra, vijoličasta), ali pa s pasteli. S takšno kombinacijo boste zagotovo izstopali iz množice. 

Plavolaske pozor – če je vaša barva las podobna odtenku majice, srajce ali obleke v rumeni barvi, je treba to enoličnost nekoliko razbiti. Rešitev je preprosta, dodajte rutko v drugačni barvi, izstopajočo šminko ali barvno ogrlico, ki bo zagotovila, da boste izstopali tako vi kot vaša pričeska.