Kako najboljše sestaviti občutje in navdih, ki je preveval vse modne trende, ki bodo v igri to pomlad? Z eno besedo: OBILJE. Opaziti je maksimalno

oblikovanje pri oblačilih, dodatkih, obutvi. Zopet bomo lahko nosile čudovite romantične obleke in zanimive kroje, vse pa bo v velikem obsegu in pompoznosti. Tudi kosi oblačil, ki se večinoma nagibajo k minimalizmu, bodo to pomlad zablesteli v majhnih detajlih. Izbrali smo nekaj najbolj vročih trendov, ki bodo začeli oznanjati pomlad in si jih bo želela imeti prav vsaka modna poznavalka.

GOLA RAMENA

Takšen trend je v preteklosti že imel svoj trenutek slave, vendar to pomlad, ga bodo oblikovalci predstavili v novi luči. Oblačila bodo krojena tako, da bodo odkrita resnično samo ramena, pletenine bodo tako bolj zračne, plapolajoče obleke še bolj plapolajoče, vse skupaj pa bo še za korak bolj zapeljivo.

1 3 8

BELA SRAJCA

Ko smo si enkrat sposodile srajco svojih izbrancev, smo si te enostavne kroje na zapenjanje z gumbi kar prilastile. Vse od minimalističnih, takšnih z naborki ali razrezane – srajce so zopet postale klasika pomladi.

2 6 8

ČIPKASTE SPALNE SRAJCE

Trend čipkastih drznih kosov je navdihnila ravno večerna čipkasta spalna srajca in spodnje perilo. Tokrat pa takšnih kosov ne bomo nosile le za v spalnico, ampak jih bomo izkoristile za sprehod po mestu – s pravo mero modnega navdiha seveda. Enostavne elegantne kratke obleke s tankimi naramnicami bodo več kot primerne za preprosto pomladno kavico, enostavni padajoči materiali pa bodo poudarili eleganco vaše silhuete. Pazite le, da vse skupaj kombinirate s pravo mero dodatkov in obutve. Kot odlična kombinacija pa se zraven poda topla pletenina, za tiste bolj muhaste pomladne dni.

3 5 6

UMETNIŠKA DUŠA

Mešanica usnja in čipke s prosojnimi materiali in padajočimi kosi so še kako zaželen trend to pomlad. Sloji različnih materialov naredijo čudovito in modno strukturo in 3D efekt. Oblikovalci so tako to sezono posegli po mnogih različnih materialih in jih harmonično združili v pravo umetnijo, ki je še kako nosljiva.

1 3 10

PLISE PROSIM!

Plisiranje ni striktno rezervirano le za dame in punčkasta dekleta. Tokrat so oblikovalci preoblikovali žensko silhueto s kiparskim dotikom na pliseju. Dodana je bila struktura in drznost, ki se odlično spogleduje s takšnim načinom gubanja. Primeren je tako na oblekah, krilih, kot tudi dodatek na zgornjih delih oblačil.

2 5 9

NABORKI, NABORKI

Punčkasto, vendar odraslo – naborke smo opazili po vseh večjih modnih revijah, ki narekujejo prihajajoče trende. Oblikovalci so gubanje in naborke uporabili za spogledljivo vzdušje na svojih kreacijah in nam s tem podali odličen trend za pomladne zaljubljene dni. Po drugi strani je efekt gubanja bil bolj oster in je ustvarjal novo dimenzijo na kratkih majicah in oblekah z bolj sodobnim pridihom.

5 6 7

NAJ SE SVETI!

Veselimo se pomladi, saj bo le ta s sabo prinesla visoko sijoč trend oblačil, tako za večerne kose, kot za vsakodnevne kombinacije. Tako bo naša garderoba malce bolj glamurozna in bleščeča skozi vse sezone. Zakaj bi čakali praznične dni, če lahko malce blišča dodamo svojemu vsakdanu že sedaj!

3 95

ČRTAST SVET

Klasičen in nesmrten vzorec črt je zopet tu. Tokrat je bolj izstopajoč in drzen in stopa z nami v pomlad. Opazni boste v črtastih kombinezonih, suknjičih in pomladnih oblekah. Črte se bodo počasi prikradle nazaj v naše vsakodnevne modne kose in bodo v oblikah in barvah primerne za vsako priložnost.

2 3 7

VIKTORIJANSKA PRAVILA

Visok vratni izrez, naborki na rokavih in detajli s plemiškim pridihom – trend modnih kosov kot iz viktorijanske dobe so inspiracija sezone. Vendar bodite prepričane, oblikovalci jih na modne brvi spravijo prenovljene, moderne in drzne. Za to poskrbijo vrtoglavo kratka krila, prosojni materiali, opazne strukture tkanin in vedno modni jeans.

1 5 9

OZKO KRILO

Kljub večnemu trendu takšnih kril, so letos malce drugačna. Oblikovana, kot da so okoli vas ovita s seksi razporkom, ki pokaže ravno prav kože in v drznih materialih, ki vas ne bodo pustili ravnodušne. Poleg čudovite kombinacije za večere zunaj, pa so še kako primerne za umirjene dni v pisarni, saj s svojo dolžino dodajo eleganco in urejenost.

2 4 10

ZAVEZOVANJE

Nikoli še ni bilo lažje pokazati svoje silhuete peščene ure in jo še poudariti s pasom, ki ga preprosto zavežemo okoli svojega pasu. Oblikovalci so poslali v sezono trend, ki največ pozornosti da ravno na naše elegantne pasove na prav vseh modnih kombinacijah. To so dosegli s plaščki na katerih so pasovi in pa s preprostimi pasovi na visokih hlačah in krilih.

1 8 9

 

by