Ali že veste kateri modni dodatki bodo letos nepogrešljiv del vašega vsakdana? Naša oblačila bomo dopolnjevale z:

– Bucket torbicami

– Veriga ogrlicami

– Rokavicami 

– Biseri

– Zlatimi okroglimi/hoop uhani

Za nasvete kako jih kombinirati z letošnjimi modnimi trendi lahko več preberete spodaj. Več o modnih trendih 2022 pa lahko preberete tukaj, tukaj in tukaj.  

BUCKET TORBICE

Strukturirane “bucket” torbice so krasen in uporaben modni dodatek za vsako zelo zaposleno super žensko, saj v njej lahko prenašate resnično vse kar potrebujete in hkrati izgledate izjemno chic. Na voljo bodo v različnih izvedbah – od pletenih do enobarvnih, usnjenih in okrašenih z detajli.

VERIŽNE/VERIGA OGRLICE

Ogrlica v obliki verige je vedno dober dodatek, ki pravilno kombinirana  lahko popestri vsak top, srajco ali obleko. Čeprav smo jih videvali že prej, bodo letošnjo pomlad vaš top modni dodatek. To pomlad bomo nosile več ogrlic naenkrat, da ustvarimo multidimenzionalen in chic izgled. Če boste kombinirale različne dolžine ogrlic boste ustvarile iluzijo, ki bo podaljšala vaš vrat in izgledala čudovito z večjim izrezom. Za bolj punk/street fashion videz pa svojim oblačilom dodajte kar dve verižni ogrlici iste debeline in videza. Vsekakor je ta modni dodatek večen in se bo v prihodnosti zagotovo še pojavljal v naših garderobah.

ROKAVICE

Rokavice so se na modnih pistah in v pop kulturi v zadnjih letih pojavljale redko in so ostale rezervirane bolj za profesionalna, editorial fotografiranja. Zraven dolgih rokavic, ki segajo nad komolce so letos moderne tudi krajše, usnjene rokavice. Rokavice lahko dodate obleki brez naramnic in enostavno obleko spremenite v glamurozen styling. Za nekoliko drznejši izgled pa na rokavice dodajte zapestnico ali prstane.

BISERI

Biserne ogrlice so povezane z regencycore trendom (več o trendih preberite tukaj/link do članka), ki v naše omare vrača pastelne barve, vzorce drobnih rožic in biserne dodatke. Kot je rekla že Jackie Kennedy, so biseri vedno primerni, torej jih lahko nosimo v različnih situacijah. Letošnje leto so moderni biseri kremne barve, ki jih lahko dodajate v lase, kot zapestnico za na gleženj ali na vaše dnevne stylige – tradicionalno v obliki uhanov ali ogrlic, kombinirate pa jih lahko z vašo najljubšo majico, jopico ali obleko.

ZLATI OKROGLI/HOOP UHANI

Obstaja nekaj modnih dodatkov, ki bi jih morala imeti vsaka ženska in eden izmed teh dodatkov so zlati, okrogli uhani oz. hoops. Preprost in večen nakit, ki ga lahko nosite s katerimkoli stylingom in hkrati izgledate spektakularno. To sezono bomo klasične zlate uhane malce popestrili z drznejšimi dizajni. Zavoji, detajli kot so kamenčki, verige in logotipi delajo vsak par uhanov unikaten, kar pomeni da bodo vašo garderobo dvignili na višji nivo. Ker je ta dodatek tako vsestranski, ga lahko nosite praktično s čimerkoli – od kavbojk do obleke.