Za letošnje trende kopalk bodo značilni dodatki, kot so pasovi, zlati detajli in volančki, ki bodo popestrili vaš outfit na plaži.

KOPALKE S PASOM

Kopalke s pasom so čudovit kos za na plažo, saj nekoliko razbijejo monotonost enobarvnih kopalk. Enodelne kopalke s pasom so klasičen kos, ki je prisoten že leta. Toda letošnje poletje bomo na plažah videvali dvodelne kopalke, s pasom na spodnjem delu. Pas na enodelnih ali dvodelnih kopalkah namreč vitkejšim postavam doda naravne obline oz. poudari pas na tistih z močnejšo postavo.

ZLATI DETAJLI

Popularnost zlatega nakita je svoj moment našla tudi pri oblikovalcih kopalk. 

Z zlatimi detajli na vaših kopalkah boste izgledali glamurozno najsi gre za detajle, ki spominjajo na veliko, veriga ogrlico ali pa na zlate okrogle uhane, ki navidezno držijo vaše kopalke skupaj. Zlata barva teh detajlov bo prav tako ustvarila čudovit kontrast z zagorelo kožo.

BLEŠČEČE IN SIJOČE

Bodite chic tudi na plaži in poskusite s kopalkami narejenih iz bleščečih materialov. Zasijte v kopalkah v sijočih, svilenih in žametnih materialih, ki dajejo občutek luksuza. S pomočjo sijočih kopalk boste izstopali prav tako pa bodo le te poudarile vaš zagorel videz.

IZREZANO oz. CUT OUTS

O oblačilih s tako imenovanimi cut outs-i smo poročali že pred časom, ko smo analizirali splošne trende leta 2022. Zato ni presenetljivo, da jih bomo srečali tudi med trendi kopalk. Kopalke z izrezanimi deli bodo vašemu stilu dodale razgibanost in igrivost.

NABRANI ROKAVI in VOLANČKI

Moto “več je več” smo tako kot pri maksimalistični modi opazili tudi pri trendih kopalk. Izraža se v obliki nabranih rokavov, ki so živahni, zapeljivi in mladostni. Takšen videz bo zagotovil, da sporočate, da ste vse drugo kot dolgočasni. Za nekoliko bolj romantično različico pa izberite volančke na dekolteju ali na obrobah kopalk.