NARAVNI VIDEZ

Če imate bolj padajoče ali statične lase, to v tej jeseni ne bo problem. Mnogi oblikovalci so želeli doseči ravno takšen statičen videz na modnih brveh. Trend se nagiba k naravni obliki las, ki niso sušeni umetno in na katerih niso uporabljeni različni preparati. Trend je enostaven in hitro dosegljiv, kar nam je še posebej všeč.

2 6 9

 

RETRO KODRI

Kodri, ki so jih včasih nosile zvezdnice, so nas presenetili na vseh večjih modnih revijah. Razmršeni, ali lepo urejeni in padajoči ob obrazu in speti v čop, trend glamurozne dive bo to jesen požel veliko pozornosti.

3 10 9

MOŠKA PLAT

Moker videz, ki lase gladko potegne na zatilje se odlično postavi ob bok retro kodrom. Takšna pričeska je za kratke lase udarna in drzna. Pokaže vašo močno stran in čudovito zaokroži obliko obraza.

6 8 10

ZAPETI NAVZGOR

Če iščete oddih od dolgočasnega čopa, posezite po bolj elegantni različici, ki je enostavna in spominja na baletne fige. Z bolj razmršeno veliko figo dosežete romantičen baročni videz, kjer vam iz fige v nekaj pramenih lasje mehko padajo ob obrazu in naredijo odličen zaključek in artističen videz.

4  7 9

DEKADENTNI DODATKI

Če niste ravno navdušene nad minimalizmom letošnjih pričesk, pa posezite po bolj udarnih dodatkih za lase, kot so broške, verižice in nepozabno romantično cvetje. Drznite si izbrati dodatke, ki vas bodo najbolj opisali in poživite svoje pričeske v hladnih jesenskih dneh!

3 6 10

by