Zmagoslavno se na modne brvi vračajo bleščice, vendar tokrat jim sledijo temni mračni toni šmink, ki pa vse skupaj vseeno poživijo za pričetek nove sezone. Povdarek pa je tokrat na individualnosti in dobremu počutju v svoji koži.

TEMNI ČRNI RIBEZ

Temno, globoko in dramatično senčenje in šminka, kot najbolj izstopajoči trend te sezone. Na ustnicah se ustavi barva črnega ribeza, ki se neustavljivo lesketa s svetlikajočim zaključkom.

1 410

 

BODITE OSVETLJENE

Sveža, zdrava polt je v trendu že nekaj sezon, vendar za jesenski trend je povzela skoraj vesoljski lesk. Uporabiljali se bodo kovinski toni za obarvanje ličnic, vek in ustnic, za še bolj svež videz pa bodo poskrbele barve breskve.

2 3 8

 

GRAFIČNO ČRTALO

Novo črtalo za oči bo poseglo po bolj grafičnih prikazih, kjer kreativnost ne bo poznala mej. Pripravite se na eksperimentiranje v ličenju, kjer je črno črtalo ostala klasika, pridružile pa so se mu bolj žive barve modre, roza in rumene, za drzne navdušenke ličenja.

12 5

 

BLEŠČICE

Za večerne zabave s takšnimi ličili ne udarite mimo. Na zunanjih kotičkih oči in na zgornjemu delu ličnic se bo lesketalo v soju bleščic, prav tako pa so nekateri vizažisti in oblikovalci posegli tudi po bleščicah v notranjih kotičkih vek, ali pa so bleščeče zaključili kot obrobo okoli oči, ki je zamenjala klasičen zadimljen pogled.

4 6 10

by