GRAFIČNA VSEBINA

Torbice te pomladi dobijo dih ustavljajoči faktor, saj s svojo igrivostjo, potiski in vzorci dosežejo močan učinek pozornosti, tudi pri umirjeni modni kombinaciji. Takšen dodatek je primeren ravno za dame, ki načeloma posegajo po bolj nevtralnih modnih kosih oblačil in tudi v pomladnih dneh ne posežejo po kričečih barvah. Takšna torbica je ravno prava mera drznosti, ki pa pokaže na urejenost in modno ozaveščenost tako na delovnem mestu, kot v prostem času. Tokrat bodo torbice v različnih velikostih in oblikah, zato bo vsaka lahko našla sebi popolni kos.

1 7 10

VERIŽNO

Vse ljubke, nežne in elegantne torbice iztekajoče se zime, bodo dobile v pomladi novo preobleko in postale bolj močne in drznejše z majhnim detajlom v ročajih. Vrača se veriga! Nekje le kot detajl na delu torbice, drugod pa zajema celoten dizajn in ga drzno kombinira z verigami na obutvi. Ne pozabite, da tu ne gre za močne in težke verige, vendar za elegantne in modne kose, ki pa se tanko ali debelo ovijajo okoli rok in ramen.

3 8 9

BELINA

Iz omare potegnite svojo najljubšo belo torbico! Če le te še nimate, pa imate do toplih pomladnih dni še nekaj časa, da svojo popolno belo torbico še najdete. Ta pomladni trend, b potreboval veliko nege in pozornosti, da ostane ves sijoč v svoji belini, vendar je takšen modni dodatek češnja na vrhu vsake modne kombinacije, ki si jo boste zamislile to sezono.

2 4 8

PROSOJNI POGLEDI

Kristalno čisti PVC material in plastika so dobili razkošno napredovanje v obutvi in torbicah. Plastiko bomo opazili tudi pri elegantni obutvi, ki seveda posega po drznejšemu oblikovanju in pa svežih prosojnih torbicah, kjer je vsebina še kako pomembna in vidna. Za večerno druženje posezite po paru prosojnih čevljev, ali salonarjem z visoko prosojno peto, torbico pa rajši kombinirajte z dnevnimi modnimi kosi, ki jih s takšnim dodatkom lepo zaključite in videzu dodate neko še nepoznano svežino.

3 6 8

by