Tokrat nas je navdihnila nova športno-trendi kolekcija znamke Adidas. Barve in vzorci, kar kričijo po pomladi, zato smo za vas izbrali nekaj „must have“ modnih kosov in kombinacij, ki so nepogrešljivi pri uresničevanju vaših novoletnih zaobljub, ko se gre za šport, hujšanje in fit postavo.

S takšno kolekcijo se boste na trening ali tek odpravile samozavestne in popolnoma pripravljene na vse športne ovire!

Predvsem smo se osredotočili na Adidas linijo znamenite Stelle McCartney, ki so ji bili tokrat navdih ženske atletinje, kar je seveda logična inspiracija, saj gre za kolekcijo aktivnih oblačil, ki se bolj osredotočajo na samo funkcionalnost, kot pa na estetiko. Vendar smo mnenja, da poleg pomembnega razvoja na tehnologiji tekstila, kolekcija izgleda še kako modno in trendi!

Ne moremo mimo čudovitih kopalk, dresov in enodelnih kombinezonov, ki so primerni za mnoge športne aktivnosti tistih bolj profesionalnih športnikov, vendar se v takšnih modno-športnih kosih lahko vidi tudi prenekatera amaterska športnica. Veliko je zaslediti prosojnih materialov, ali mrežastih delov, tako na jopah, kot topih in majicah. Pajkice, ki so primerne za tek, fitnes, pilates in nešteto drugih športov so iz kompaktnega materiala, ki je raztegljiv, vendar se lepo poda in oblikuje vsako postavo. V takšnih kosih se boste počutile, ne le športno, ampak tudi zadovoljne same s sabo. Same barve so intenzivne in se odlično kombinirajo z vstavki mirne ali črne barve.

Pri sami kolekciji so možne neštete kombinacije barv, vzorcev in tekstur, zato si drznite in posezite po živahnih pomladnih barvah, ki vsa bodo spremljale v teku vse do fit in zapeljivega poletja. Tudi obutev je še kako premišljena. Primerna za šport, vendar tudi estetsko dovršena. Materiali so vzdržljivi in primerni za različne športne aktivnosti, naj bodo to bolj intenzivne vaje, ali preprosta rekreacija. V njih pa boste zasijale, prav tako kot zasijete v večerni toaleti in izbranemu paru salonarjev.

Za vsak stil in okus se najde mnogo kombinacij, za tiste, ki želite videti še posebej urejene od glave do pet tudi med rekreacijo, pa je Adidas by Stella McCartney kolekcija oblikovana tudi na področju dodatkov. Zdaj pa v tek za popolno Adidas Stella kombinacijo, potem pa v tek in gibanje za fit in zapeljivo poletno telo!

20

17

6

7

3

by