Ne veste kaj izbrati v naši ponudbi? Preberite več o vsaki storitvi spodaj in najdite popolno kombinacijo zase.

 

Fotografiranje za poslovno/osebno promocijo

Prvi vtis je izjemno pomemben, ker pa danes delujemo večinoma online, je svojo osebnost in energijo potrebno izraziti skozi vizualni medij. Z našo pomočjo boste dobili privlačne, estetske, modne in kreativne fotografije za osebne promocije, socialne medije in spletne strani.

Preberite več tukaj: https://www.tae-morei.si/sl/storitve/fotografiranje-za-osebno-promocijo/ 

 

Ličenje s svetovanjem 

Prepustite se spretnim rokam naše vizažistke Eve, ki vam bo pokazala kako pravilno pripraviti kožo na ličenje, izbrati pravilno podlago in barve primerne za vašo strukturo obraza in barvo kože.

 

Nakupovanje s stilistko 

S pomočjo stilistke, ki vas bo spremljala v trgovini, boste izbrali oblačila, ki so najprimernejša za vaš življenjski slog in postavo. Po nakupovanju s stilistko ne boste več izbirali vedno ista oblačila ter polnili omaro s podobnimi kosi.

 

Online personalizirana analiza vaše idealne pričeske 

Če se vam zdi, da bi si želeli spremembo pričeske pa ne veste kaj bi vam pristajalo, poskusite online Personalizirano analizo vaše idealne pričeske. Po prejemu vaše fotografije izdelamo personalizirano analizo vaše obrazne oblike, ustrezne barve in oblike za vašo pričesko, s ponazoritvijo primernih pričesk, ki jo nato prejmete v PDF obliki preko e-maila.

Preberite več tukaj: https://www.tae-morei.si/sl/moda/kako-izbrati-popolno-pricesko-zase/  

 

Online personalizirana analiza vašega idealnega modnega stila 

E-mail analiza vašega popolnega stila je namenjena temu, da znate sami presoditi kakšna oblačila vam najbolje ustrezajo, ter se izogniti ponesrečenim nakupom.

Preberite več tukaj: https://www.tae-morei.si/sl/moda/zakaj-je-pomemben-osebni-stil/     

 

Online stilist, sestavljanje nakupovalne košarice 

S pomočjo te storitve vam bo stilistka pomagala pri nakupu oblačil na spletu. Sestavila vam bo 9 popolnih stylingov, nakup oblačil pa bo prepuščen vam – izbrana oblačila lahko kupite ali pa jih uporabite kot navdih za nakup novih kosov v prihodnosti. Zgrešeni nakupi bodo stvar preteklosti.

Preberite več tukaj: https://www.tae-morei.si/sl/moda/stiske-spletnega-nakupovanja/     

 

Postani model za en dan 

Preživite dan z nami v zabavnih stylingih, ličenju, spremembi v glamurozno divo ter se prepustite vodenju fotografinje.

Preberite več tukaj: https://www.tae-morei.si/sl/storitve/postani-model/

 

Stilska preobrazba vaše garderobe 

S Stilsko preobrazbo vaše garderobe pregledamo vašo garderobo na vašem domu, določimo katera oblačila v vaši omari so primerna in jih je zato dobro obdržati, ter od katerih se je potrebno posloviti. Sestavimo tudi seznam oblačil, ki jih je potrebno dokupiti, možno pa je tudi sestavljanje stylingov iz obstoječih oblačil.

Preberite več tukaj: https://www.tae-morei.si/sl/storitve/stilska-preobrazba-vase-garderobe/ 

 

Stilske preobrazbe za moške 

Tudi za moške, ki si želijo spremembe svojega videza je poskrbljeno. Odvisno od paketa lahko izbirate med stilskim svetovanjem, nakupovanju s stilistko, spremembo pričeske, fotografiranjem v izbranih stylingih.

Preberite več tukaj: https://www.tae-morei.si/sl/storitve/stilske-preobrazbe-za-moske/

 

Stilske preobrazbe za ženske 

S pomočjo stilske preobrazbe kjer boste z Duško določili modne kose, pričesko in make-up, ki vam najbolj ustrezajo, boste postali prava zvezdnica. Pripravili vam bomo stylinge ali pa vas popeljali v nakup novih modnih kosov, kjer vam bo Duška svetovala. Potem sledijo frizer, ličenje in na koncu fotografiranje, da se vaša čudovita preobrazba ovekoveči.

Preberite več tukaj: https://www.tae-morei.si/sl/storitve/stilske-preobrazbe-za-zenske/

 

Stilsko svetovanje v studiu

Če potrebujete nekaj nasvetov pri izbiri modnih kosov, se oglasite pri nas na stilskem svetovanju. Izkušena stilistka vam bo pomagala na vaši poti do doseganja popolnega lepotnega potenciala.     

 

VIP Stilska prijateljica

Želite nekoga, ki mu lahko zaupate svoj izgled brez dvomov? Za vas je tukaj VIP Stilska prijateljica, ki glede na vaše potrebe sestavi vaš popoln paket stvari in vas spremlja na poti odkrivanja svojega osebnega stila, nakupa novih oblačil in doseganje nove samozavesti.

Preberite več tukaj: https://www.tae-morei.si/sl/storitve/vip-stilska-prijateljica/ 

 

Nakup vseh storitev je možen tukaj: https://www.tae-morei.si/sl/cenik/.