Skozi drzne nove pričeske, popularnosti sušenja zrak na prostem zraku in delčki bleščic v laseh, po pomlad postregla z individualnostjo in novostmi, ki bodo prevzela vse lepotne trende. Tokrat so najboljši trendi ličenja in pričesk, tisti individualni in posebni trendi, ki se razlikujejo od dame do dame. Predvsem je poudarek na zdravi koži, s kančkom rdečila na licih in umirjeno senčenje, ki pokaže obrazne poteze in jih ustvari še bolj posebne. Veliko bo tudi igrivih ličil, kjer se prepletata modro senčilo in rdeča šminka – pri takšnem ličenju pa bodite pazljive, saj mera igrivosti hitro lahko preraste v našemljenost. Za kanček glamurja bodo poskrbele bleščice in pastelne barve senčil, ki bodo imele široko paleto barv in izbire. Pričeske pripeljejo v pomlad sproščen lesk, svojo rdečo nit pa najdemo v svojevrstnih kitah, čopih, figah, ki jih lahko naredimo sredi dneva in posebnih striženjih, ki kar kličejo za svetlikajoče naglavne dodatke in okrasje. Predstavili vam bomo pravljičnih devet glavnih lepotnih trendov, ki bodo pretresli vaše pomladne dni in vam pustili veliko svobodo pri izbiri lastne lepote.

 

OSREDOTOČENOST NA BLIŠČU

Bleščeče veke, bleščice posute po trepalnicah in kovinsko zlate ustnico, so le nekatere modne izjave te sezone. Veliko bleščanja v ličilih pa bo zelo prepričljivo nastopilo proti trendu »nude« ličenja in komaj čakamo kakšen blišč bo z nami to pomlad.

4 9 10

MALCE MODRE

Malce pepermint modre, nekaj ciano in izrazito ostre kobalt modre in dobili smo paleto senčil, ki bo zavzela lepotno modno gibanje po svetu. Nekateri od oblikovalcev in vizažistov pa so posegli po zabrisanih modrih barvah, ki se elegantno prelivajo v pastele tone, katerim se niso izognile niti obrvi.

5 8 10

NOVO NARAVNO

Zadnji poziv sveže in zdrave kože je priklical bolj naravne tone rdečil in bronzerjev. Naraven videz ni nikoli izgledal bolj romantično, kot bo to pomlad. Primeren je tako za na delovno mesto, kot za večerno druženje in vam pokaže tisti sveži in naravni videz, ki ga kasneje s poletnimi žari le še okrepite.

6 7 8

RDEČA KODA

Vse od gel Coca-Cola rdeče do žametno rdeče barve ustnic – takšni toni bodo ravno prava mera ličil in barve ob drugače goli in naravni koži in ličilom. Klasična rdeča se s toni premika v bolj sodobne smeri in nam vsako sezono postreže z novimi nepozabnimi odtenki.

4 7 10

ORNAMENTI PRIČESK

Nizko speti dolgi čop ali na zraku sušeči naravni valoviti lasje, so imeli veliko vlogo pri končnemu videzu, kjer je bil poudarek ne le na pričeski, vendar na naglavnem okrasju, ki je krasil lase. Opazili smo tako enostavne minimalistične obročke, kot tudi velike in sijoče tiare, ki so se prepletale z visoko spetimi lasmi ali kodri. Takšen trend je še kako primeren za pomladne večere in za pozornost, ki jo boste ukradle.

10 7 2

FRUFRU, BOB IN POBRITOST

Nič ni bolj osebnega, kot ikonična frizura. Večino manekenk je na modnih brveh opustilo dolge lase, ki so segali do pasu in se osvežile s fru-frujem, bob dolžino ali pa so segle po drznosti in lase pobrile skoraj do konca. Prav vsaka frizura pa je sprožila pravo evforijo med trendi in verjamemo, da bodo zgoraj omenjene frizure močno opazne ravno to pomlad.

2 6 9

GLADKE KITE IN PREPLETANJA

Navdih je vzet iz urbanega življenja, kitke pa se pojavljajo na vseh večjih modnih revijah povsod po svetu. Zvite in pravilno prepletene, vsaka različica teh kit dokazuje, da bo to pomlad to nova vrsta umetnosti, ki bo prinesla popolno rešitev za tiste, ki želite imeti lase umaknjene z obraza, vendar vam preprost čop preprosto ne zadostuje.

2 8 10

OSEBNI KONJSKI REP

Pri preprostem čopu, je pogled vedno usmerjen v detajle, ki naredijo čop poseben in so osebni izraz vaših modnih zapovedi. Letos bomo opazili tiste drzno visoke in močno zategnjene čope, ki so primerni za sodobne poslovne ženske, ki se ne bojijo bolj izrazitih modnih trendov, za tiste bolj sramežljive ali takšne, ki rajši eksperimentirajo z dodatki, pričeske pa ostajajo subtilne, pa bo primeren gladko počesan čop, ki bo spet na zatilju, ne glede na dolžino las. Za lep zaključek pričeske, ne bomo uporabili navadnega spenjanja, vendar ornamentalne naglavne okrase in kovinske zapence čez elastiko. Ravno tako pa se to pomlad vprašajmo: Zakaj bi imele le en čop, če imamo lahko dva? Drznite si!

4 5 7

ENOSTAVNO SPENJANJE

Tokrat je spenjanje v prepletene fige enostavno in še bolj sproščeno, kot je bilo to prejšnjo pomlad. Sproščen pol čop, razkuštrana figa ali zavozlana visoka figa s nekaj prameni, ki prosto padajo po zatilju, to pomlad lahko za preprosto in modno pričesko porabite malo časa, vendar bo dosežen maksimalen učinek.

4 5 8

by