Za vas smo pripravili izbor glavnih pravil, ki bi se jih morala držati vsaka modna navdušenka, saj z malo truda in malo denarja, lahko vsaka dama doseže popoln in drag videz. Pripravite se na pravila, ki vsa bodo ponesla na novo modno raven od glave do pet.

1.Pravilo: UNIFORMIRANO

Preprost nakup oblačila neznane znamke, pastelne barve pletenin in temne sprane kavbojke katerekoli znamke, lahko obnovi vašo garderobo in vam podari videz dragega nakupa. Imeti omaro polno klasičnih modnih kosov vam poda odlično izhodišče za mnoge modne kombinacije, ki kar kričijo bogastvo.

4

2. Pravilo: UREJENOST

Razmršenost in »prost« stil ne bosta nikoli bili stalnici bogastva. Pazite, da so vaše modne kombinacije urejene, enostavne in dovršene, vse do zadnjega dodatka, pričesk in ličil. Za bolj »bogat« videz pogosto velja pravilo: Manj je več.

6

3. Pravilo: OSNOVE

Če ne drugje, investirajte v obutev in torbico. Če pa je izbira prevelika ali pa presega zastavljen znesek, posezite po cenejših, a še vedno elegantnih usnjenih nizkih čevljih in usnjeni enostavni torbici. Pridih minimalizma, bo zakril dejansko ceno in kombinacijo povzdignil na bogatejšo raven.

4

4. Pravilo: OSTANITE ISKRENI

Preskočite umetno usnje v različnih barvah, ki se hitro uniči, saj z njim ne pretentane nikogar. Tako pri obutvi, dodatkih ali usnjenih jaknah.

1

5.Pravilo: LOGO JE VELIKI NE

Izognite se izpostavljanju znamk in logo simbolov na oblačilih. Torbica v celoti prekrita z logo simboli, je nekaj, kar si modne navdušenke ne želimo videti, sploh pa ne takšne torbice, ki ob vseh simbolih in znamki niso original, ampak poceni kopija. Za dovršen videz izberite preprosto torbico, kjer ni vidna znamka ali logo.

1

6. Pravilo: ČAS ZA PLETENINO

Oblecite svoj najljubši pleten pulover, ki ga v stilu 80ih potegnite na eni rami navzdol, s čimer poleg sproščenega videza dosežete tudi vtis modne ikone.

1

7. Pravilo: TIP TOP OBLIKA

Če boste oblekli ali obuli nek modni kos, se prepričajte da je še vedno v dobri formi, torej, da je brez prask, zmečkanin ali lukenj. Uničeni modni kosi so velik NE v bogatih modnih krogih.

1

8.Pravilo: POSLUŠAJTE PRVE DAME KAR zadeva SONČNa OČALa

Zmeraj boste zadeli modno popolnost, če posežete po sončnih očalih , ki so ravno prav velika in v rumeno-rjavih motnih tonih zakrivajo vaš pogled. Vzor naj vam bo modna ikona Jackie Kennedy.

6

9.Pravilo: ENOSTAVNO VELIKO

Kot piko na i, dodajte svoji modni kombinaciji prevelik plašč, ki ga lahko za lepšo silhueto stisnete v pasu in vaš videz bo dovršen s pridihom razkošja. Dodelan videz bo »oversized« plašč lepo zaključil.

5

10. Pravilo: LAK JE POMEMBEN

Poskrbite, da je preveč žareč in eksploziven lak minimiran. Rajši izberite naravne ali klasične rdeče tone, ki se odlično ujemajo na vašo polt in kombinacijo modnih kosov. Izogibajte se neonskim barvam lakov, kot tudi akrilnim živim barvam, saj bodo le te dajale cenen videz, česar si seveda nikoli ne želimo.

3

by