Pravila oblačenja za milijarderski videz II.del

Predstavljamo še drugi del glavnih pravil za bogat in ekskluziven modni videz. Dame drznite si in posezite po kosih oblačil in dodatkov, ki jih s pravo kombinacijo lahko postavite na višji in dražji nivo!

11. Pravilo: TEMEN JEANS

Temnejši kot bo jeans, bolj elegantno in dražje bo videti.

12.Pravilo: KOT PRAVA DAMA

Damska obleka, v stilu male črne obleke vas bo navdala s pridihom kraljeve elegance in pritrdila vtis starega bogastva in novih oblačil.

13. Pravilo: VONJ

Poskrbite, da bo tako, kot vaša garderoba, tudi parfum podajal vtis bogastva in elegance. Izberite parfum, ki bo kar dišal po bogastvu.

14. Pravilo: ZASUJTE SE Z NAKITOM

Vendar pazite na izbiro klasičnih in bogatih kosov. Ne bojte se postaviti nakita v center svojega modnega videza. Pri izbiri bodite pozorne, da kombinirate uhani-zapestnica ali ogrlica, saj še zmeraj ne sme biti vsega preveč. Osredotočenost na diamante ali bisere je vedno prava odločitev.

15. Pravilo: Kombinacija »BREZ DENARJA«

Drznite si. Kombinirajte mornarsko moder blazer in majico s puli ovratnikom za dovršen, rahlo »snobovski« videz.

16. Pravilo: ČE NISTE VEDELE DO ZDAJ, ZDAJ VESTE

Dve preprosti besedi: KAMELJI. PLAŠČ. Plašč v takšni barvi je odličen za različne kombinacije in različne letne čase. S takšnim modnim kosom se po bogatem videzu povzpenjate višje in višje.

17. Pravilo: PREPRIČAJTE SE DA USTREZA

Oblačila hitro dobijo poceni pridih, če le ta niso prave velikosti. S tem mislimo, tako prevelika ali premajhna oblačila. Izogibajte se oblačil, ki vas kar pogoltnejo, ali pa ustavljajo prekrvavitve – tudi skinny jeans naj imajo svojo mejo.

18. Pravilo: ČRNO

Monokromatična barva (berite: vse v črnem) je popoln način da oddajate tiste »Vse kar imam na sebi je šik in stane celo bogastvo« vibracije. Bodite pozorne, da je črna barva, ki jo nosite v pravem tonu, torej ne preveč sprana, prav tako naj ne vleče na temno modro.

19. Pravilo: ČAS JE DENAR

Prava izbira ure, lahko zaznamuje celotno modno kombinacijo. Je tisti dodatek, ki videzu podari nekakšno dodatno vrednost. Izberite zanimive, elegantne ure, s kančkom modnega smisla ni nikakršne potrebe, da se omejite le na Rolex in Cartier.

20. Pravilo: V DIVJINO

Stopajte previdno, ko se gibate skozi modne kose z živalskim potiskom. Tanka je linija med glamuroznim bogastvom in poceni zebrastim kombinezonom.

21. Pravilo: POPOLNOST PRIČESK

Vedno se prepričajte, da so lasje čisti in urejeni. Če imate čas poskrbite za popoln volumen in obliko, pa naj gre za romantične kodre dolgih las, ali kratkega elegantnega boba.

by