Ali razmišljate o nakupu poletnih modnih kosov, pa ne veste, kaj dodati svoji garderobi? Preberite drugi del članka o stvareh, ki jih letošnje poletje morate imeti v svoji omari.

Oblekice s cvetličnim vzorcem

Oblekica s cvetličnim vzorcem je nepogrešljiv okus letošnje poletje. Letošnja različica je lahkotna, ampak telirana v zgornjem delu. Če ste nekoliko drznejše pa izberite takšno z izrezanimi deli ali cut-out-i.

Glamurozne kopalke

Za dodatek glamurja na plaži poskusite z enodelnimi kopalkami, ki imajo všit pas ali zlate detajle. Gre za model kopalk, ki bodo pristajale vsaki postavi, prav tako pa še hitro ne bodo šle iz mode.Če bi pri nakupu poletnih kosov radi malce prihranili izberite kopalke, ki jih lahko nosite, kot body skupaj s krilom ali hlačami. 

Ogromen slamnik

Za dneve, ko želite ekstremno zaščito pred soncem in prav tako ekstremno trendy videz poskusite slamnik z velikimi krajci.

Zlat in biserni nakit

Zlat nakit letos nosimo v več plasteh torej več drobnejših ogrlic naenkrat, kar pomeni, da z lahkoto enostaven casual styling popeljemo na višji, elegantnejši nivo. Prav tako je velik hit biserni nakit, ki je že leta simbol glamurja. Zlate in biserne kose nakita lahko kombinirate tudi med sabo in poskrbite za nekoliko bolj opazen, a vseeno klasičen in eleganten videz.