Kot smo nanizali trende prejšnjikrat, vam jih tokrat podamo še nekaj, s katerimi boste ustavljali poglede in to pomlad zablesteli s poznavanjem modnih utrinkov, ki so bili predstavljeni na večjih tednih mode po svetu.

OBUTEV

VSE KAR SE BLEŠČI

Na drugi strani, pa bo v velikem nasprotju z zgoraj omenjenim trendom, na naš nakup čakal par bleščečih salonarjev. Z odprtim sprednjim delom, ali takšni, ki jih preprosto nataknemo – vse se bo bleščalo v različnih poldragih kamnih in bleščečih vzorcih. Pete bodo raznolike, od tistih nižjih in širših, do vrtoglavih tankih pet, ki bodo kradle pozornost ob romantičnih večerih. Pripravite se na diamante, bleščice, čipko, smaragde in Chanel bisere!

2 6 9

PRIMERNO ZAVEZOVANJE
Pomladno zavezovanje trakov na obutvi, kot pri baletnih čeveljcih bo pustilo svoj pečat na sandalih, nizkih salonarjih in tudi na visokih petkah. Takšen trend je prijetno ravnovesje med ljubkim in nesporno seksi vzdušjem. Trakovi bodo ovijali gleženj ali se seksi dvigali vse do kolena.

3 8 10

NE POVSEM V ŠPICO

Verjamemo, da se vaše garderobe že dodobra napolnjene z gležnarji in škornji, kjer je glavni detajl špičasta konica, vendar to pomlad posezite tudi bo ravno takšni obutvi, ki pa ima konico bolj kvadratno zaključeno. Takšen trend se vrača iz prejšnjega desetletja in zdi se nam, da bo z nami ostal od toplih pomladni dni pa vse do mrzle zime.

3 6 7

 

VROČINSKI VAL

Tokrat so sandali vse prej kot dekliški in sramežljivi. To pomlad jih spremlja odebeljen podplat in kovinski dodatki ali verige. Predvsem se tu opazi ta trend pretiravanja in maksimalnosti, saj so podplati veliko višji kot do sedaj, debelina pa se razteza skozi celoten podplat, ne le na petnem delu. Takšni sandali bodo odlično pristajali k dolgi pomladno-poletni obleki v lahkotnih materialih in živahnih barvah. Tudi gladiatorke bodo oblikovane bolj športno in se bodo popolnoma prilegale stopalu, za dolge sprehode po turističnih mestih. Takšna obutev bo v svojem ekstremu predvsem navdušila tiste bolj drzne modne navdušenke, bolj zadržane dame, pa bodo v tem trendu prav tako našle kakšen bolj umirjen, vendar še vedno zelo moden par.

3 6 8

NAKIT

DOTIKANJE RAMEN
Postavite nek »statement« s pomladnimi maksimalno velikimi uhani, ki segajo vse do ramen. Izbire bo veliko, vse od mehkejših, lažjih uhanov, do puhastih in podobnim navijaškim pom-pomom. Za tiste bolj elegantne ali drzne pa tudi dolgo, kovinski uhani, ki trdni in močni od ušesa do ramen padajo v obliki verige. Za večerne zabave pa se okrasite z uhani iz žlahtnih kamnov in diamantov, ki bodo krasno krasili odprto obleko na tanke naramnice. Ob takšnem nakitu potrebujete le še enostavno dodelano pričesko in modna kombinacije je poleg trendi oblačil tu popolna.

6 7 10

NAGLAVNO BOGASTVO
Če vas tiare in naglavno okrasje nostalgično ponese nazaj v vašo mladost in igranje princesk, potem pomislite še enkrat. Takšen trend je to pomlad privzdignjen na novo raven in ne kot nenavaden dodatek eden glavnih novosti v tej sezoni. Najdemo tako elegantne in punčkaste tiare, ki se odlično ujamejo v krog pompozno velikih uhanov, ali pa se zagledamo v bolj rokerske naglavne okrase, ki bodo odličen dodatek ob nepozabnem koncertu ali odbiti zabavi. Kot pa se spodobi za pomladni trend, ne bodo manjkali cvetlični motivi, ki kot vse drugo presegajo majhne sramežljive cvetlične popke in se v vsej svoji veličastnosti razcvetijo v velike šopke cvetja.

1 4 11

ELEGANTNOST VRATU
Uhani bodo dolgi in drzni, vendar glavni nakit, ki je ukradel pozornost na vseh večjih modnih brveh pa je v zadnjih nekaj sezonah, že dobro poznana »choker« ogrlica, ki se popolnoma prilega in objame naš vrat. Ogrlica ostaja glamurozna in v elegantnih in drznih dizajnih. Za tiste bolj sramežljive so kosi bolj umirjeni in manjši, za tiste z žilico po nečem drugačnem, pa je letošnja pomladna paleta različnih oblik ogrlic zelo pestra.

8 10 5

by