Z začetkom novega leta smo ljudje polni nove energije in želja po izboljšanju svojega življenjskega sloga – bodisi svoje samopodobe, zdravja, ali pa odnosa do samih sebe in drugih. Januar je zato mejnik za vse tiste, ki si zastavijo seznam novoletnih obljub. Čeprav vedno znova slišimo “New year, new me” oziroma “Novo leto, nova jaz”, pa se novoletni cilji, ki si jih zadamo na začetku leta hitro lahko razblinijo in ostanejo neizpolnjeni. Razlog za to tiči v tem, da je teh zaobljub ali preveč naenkrat, ali so za nas v danem trenutku z znanjem, ki ga imamo prezahtevne, ali pa je problem v tem, da nismo v stiku s sabo, zato nam je težje slediti željam in ciljem in verjeti v to da jih bomo dosegli.

Ženskam je včasih že skoraj vsiljeno, da na prvo mesto postavljajo vse ostale ljudi in vse druge stvari kot same sebe. Iz nezavedanja o svojih željah, potrebah in ciljih, izvira največ nezadovoljstva in nesreče. Narediti prvi korak je lahko izjemno težko, sploh če si želimo doseči nekaj, kar se nam zdi nedosegljivo, zato ker dvomimo o sebi in v svoje sposobnosti. Dvom v svojo moč in potencial najhitreje premagamo z vidnimi spremembami, kot so sprememba pričeske, modnega stila, ali pa s spremembo življenjskega sloga, s pomočjo katere postanemo bolj fit in tako tudi bolj samozavestni. Investirati v znanje o svojem telesu, o svojem stilu o tem, kaj nam odgovarja in kaj ne je zato izjemno pomembno, saj le tako lahko najdemo ustrezne rešitve za svoje probleme ali nezadovoljstva.

Kako torej nadaljevati, da dosežemo to, kar smo si zadali na začetku novega leta?

V ekipi Tae Morei se zavedamo, kako težko je začeti s pozitivnimi spremembami, in kako veliko lahko na tej poti pripomorejo ljudje usposobljeni za pomoč pri takšnih izzivih. Tudi letos vam želimo pomagati na vaši poti do sreče, tako da vam s stilsko preobrazbo pokažemo, kako čudoviti ste v resnici, da vam s preprostimi triki kot je sprememba pričeske ali pa nakup novih oblačil, ki pristajajo vašemu slogu in postavi osvežimo omaro, ali pa vam in prijateljici, hčerki, mami ali sestri pripravimo nepozabno izkušnjo, ki se je vedno lahko spominjate. Da vas še dodatno spodbudimo, da novoletne odločitve o novi podobi, ljubezni do samih sebe, spremembi življenjskega sloga ali pa uresničevanju dolgo pozabljenih želja res uresničite, vam je do 15. 1. na voljo 15% popust na vse popolne stilske preobrazbe s kodo MOJELETO15. Preverite našo ponudbo stilskih preobrazb tukaj.