Nova modna pravila za večje prsi (I. del)

Vse dame, ki imajo bolj obdarjeno oprsje poznajo tista klasična pravila oblačenja, ki se jih trdo oklepamo ob nakupovanju. Ta pravila in modne smernice nas vodijo stran od pretesnih oblačil in napačni velikosti modrčka. Ker pa nismo največje navdušenke pravil in le te rade tudi kršimo, smo za vas pripravili nov izbor pravil, ki se jih držimo, če je naše oprsje bolj bujno. Zavrzimo stara pravila bolj zaprte drže in minimaliziranje. Izbrali smo nekaj novih načinov kako poudariti vaše obline in le tem podariti največ komplimentov!

SINDROM VREČASTIH OBLAČIL

To se zgodi, ko končno najdete pravo velikost najljubše obleke, ki se primerno prilega vašemu oprsju, vendar zaradi tega čez druge dele telesa preširoko pada kot vreča. To lahko rešite z nekaj popravki pri šivilji, da se bo obleka lepše prilegala tudi v spodnjem delu telesa. V poletnih dneh pa sprejmite svobodno, plapolajoče krojeno obleko, ki vam podari ravno dovolj svobode in romantičnega pridiha za poletne večere.

PRIMERNA PODPORA

Ne moremo govoriti o oblačilih in modnih kosih za večje prsi, brez da bi se posvetili tudi izbiri modrčka, ki bo dal dovolj opore in še vedno obdržal seksi pridih. Izberite več takšnih modelov, ki odgovarjajo vašim oblinam in so prave velikosti, saj lahko premajhen modrček povzroči nelagodje in tudi uniči celotni modni videz. Naj bo izbira takšna, da vam poda največjo možno oporo in se giba z vami. Za konec, se posvetite še izbiri barve in za bolj seksi videz izberite čipkaste kombinacije, ki pa še vedno ne izstopajo preveč, ko preko oblečemo kakšno lahkotno obleko.

NAPETOST GUMBOV

Ko gumbi na srajčki ne zdržijo več napetosti in se odpnejo- to pomeni, da je srajčka ali bluza premajhna. Pazite na pravo velikost, ko izbirate takšne modne kose. Rajši posezite po večji konfekcijski številki, ter odvečni del srajčke zataknite spredaj za visok pas krila ali hlač. Rokave sproščeno zavihajte in pustite kakšen gumb odpet, za bolj eleganrno-drzen videz. Vedno imejte v misli, da prevelike modne kosi, pri večjemu oprsju lažje uredimo in popravimo, kot pa premajhne.

POUDARJANJE OZKEGA PASU

Naveličani smo že večnih nasvetov, kako poudariti pas in s tem umakniti pogled z večjega oprsja. Za bolj drzen videz in silhuetio peščene ure je bilo zapisanih že mnogo nasvetov. Vendar tokrat posegamo po drugačnem pristopu. Poigrajte se z barvami in vzorci! Namesto priščipnenega pasu – ki gre lahko z roko v roki z barvami, se posvetite da je zgornji del telesa manj poudarjen, torej uporabimo temnejše, bolj zamolkle barve in enostavne kroje. Lahko uporabite kakšne vzorce navpičnih črt, ki telo zožijo. Spodnji del telesa pa naj bo izstopajoč z živimi poletnimi barvami in izbiro neštetih vzorcev. Prav tako ne pozabite na nepozaben par vrtoglavih salonarjev ali bolj živo obarvanih športnih copatov.