Nepogrešljive modne kombinacije čevljev in torbic

To je eno tistih modnih pravil, ki že nešteto modnih let muči dame vseh generacij, po vsem svetu. Ko je govora o kakršnih koli dodatkih, stremite k usklajenemu modnemu vzdušju, vse prej kot pa k popolnoma enaki kombinaciji. Ujemajoča obutev in torbice niso pol toliko vizualno mamljive, kot so tisti individualni modni pari dodatkov, ki jih vsaka posameznica uskladi po svoje in s kančkom osebne note. Ker so čevlji in torbica eden izmed najpogostejših parov pri dodatkih, bi bil pravi modni zločin preprosto uporabiti enak vzorec ali material in tu zgodbo zaključiti. Poigrajte se z vzorci in materiali in jih sestavite po svojem okusu in po svoji drzni naravi!

 

MONOKROMATIČNO

Če je vaša prva izbira pri obutvi in torbici vedno črna, popestrite kombinacijo različnih tekstur. Mešajte različne materiale in tako poskrbite za zanimiv učinek. Poskusite lakaste materiale in potisk krokodilje kože s semiš nizkimi čevlji ali usnjeno torbico s semiš gležnarji in resami. S črno torbico gre odlično skupaj v paru obutev v nevtralnih temnih tonih, to je dejstvo. Golobje sivi salonarji, mornarski baletni čeveljci in jahaški škornji v konjak barvi, so vsi odličen primer popolne obutve za kombiniranje s črno torbico. Enako velja, če je vaša vsakodnevna torbica v rjavih tonih, ki daje odlično priložnost za monokromatsko kombiniranje dodatkov. Na primer: torbica v čokoladno rjavi in zraven karamelna barva škornjev. Popolno!

POTISKANI PARI

Potiskana obutev in torbice se lahko prepletajo z nevtralnimi in živimi monokromatskimi barvami. Leopardji potisk in rdeča so v pravi meri lahko še kako šik modna kombinacija. Zato ni razloga, da potiskani salonarji in rdeča torbica ne bi skupaj zakorakali na modne ulice. V nekaterih primerih sta dva potiskana dodatka, boljša kot eden – in tu smo popolnoma resni! Kačji potisk na majhni pisemski torbici je lahko opaziti ob cvetličnem potisku poletnih visokih pet, vendar pazite, da se tona in barve vsaj na eni točki ujemajo, pri tem, pa eden od dodatkov vseeno bolj ujame pogled in prevlada.

 

BLEŠČEČE POLETNE NOČI

Za večerne kombinacije izberite torbice manjših dimenzij, ki se odlično prilegajo v vašo dlan, namesto, da s seboj vlačite veliko torbico, ki jo imate za vsakodnevna opravila skrbno pri sebi. Obute imejte bolj nežne salonarje, ki lepo poudarijo vašo silhueto in jo le še izpopolnijo. Takšne minimalne dodatke, ki ne prevzemajo celotnega videza lahko uporabimo za kombinacijo različnih barv in potiskov, saj so sami po sebi kosi ne izstopajoči in je igranje z barvami in vzorci še kako dobrodošlo. Prav tako verjamemo, da gredo kovinske konice na obutvi odlično v paru z vsem – in prave modne navdušenke se tega zavedate. Drzna kombinacija je tudi takšna, da kovinske konice kombinirate z drugimi kovinskimi kosi. Srebrna torbica in zlati salonarji so lahko prav bleščeča kombinacija. Bodite pozorne le na teksturo materiala za prefinjen videz. Kombinacija odtenkov školjke in satenaste vrečaste torbe je nepogrešljiva in bolj modno izpeljana, kot pa prekomerno bleščeči dodatki. Kovinski toni z živimi odtenki so prav tako prava šik poteza. Pograbite svoje srebrne salonarje in rožnato torbico in se podajte na vroči poletni zmenek v mestu.