Audrey Hepburn je nekoč dejala: “Življenje je zabava, zato se obleci temu primerno”. Zadnji dve leti smo svojo garderbo namesto z novimi čevlji za petkovo večerno zabavo polnili s funkcionalno modo oz. udobnimi kosi, ki smo jih nosili za delo od doma. Toda s pomladjo in poletjem upamo na več priložnosti za to, da bomo živeli življenje kot eno samo zabavo, zato se je treba opremiti s primernimi modnimi kosi.Predstavili vam bomo nekaj čudovitih stylingov, ki vam jih priporočamo za naslednjo zabavo, da boste zagotovo zablesteli v svoji lepoti.

1. Blazer obleka

Elegantna, prefinjena a vendar ne prestroga za večer v klubu s prijateljicami. Zraven obujte visoke škornje oz. salonarje in jo popestrite z živahnimi modnimi dodatki in nakitom.

2. Wrap obleka (s peresi)

Wrap dress oz. obleka, ki je videti, kot da je ovita okrog našega telesa, je izjemno čudovit styling za na zabavo, saj zelo lepo poudari vaše obline. Tokrat smo izbrali še različico s peresi na koncu rokavov in krila, ki bodo obleki dodali poseben detajl. Kombinirajte jo s salonarji in se pripravite na občudovanja polne poglede.

3. Oprijeto, svinčnik krilo

Podajte se v petkovo dogodivščino v preprostem, a glamuroznem stlyingu oprijetega krila in črnega topa.

4. Usnjene hlače

Usnje je vedno videti drzno in kul, zato boste z videzom, katerega osrednji del so usnjene hlače, zagotovo zvezda večera. Za klasičen videz kombinirajte usnjene hlače v črni barvi s čipkastim topom, za nekoliko drznejši učinek pa naj bodo fokus vašega videza usnjene hlače v rdeči barvi.

5. Sproščeno ljubek jeans z drznejšim topom

Če je vaš najljubši material jeans, ga lahko z elegantnejšimi kosi vključite v obleko za na zabavo. Kombinirajte ga s topom, ki bo izstopal in privabljal poglede in vaš nekoliko bolj sproščen, casual videz dvignil na višjo raven.

6. Bleščeč kombinezon

Prava izbira kombinezona lahko resnično povzdigne vaš videz in samozavest na naslednji zabavi, ki se je boste udeležili. Za dodaten pridih glamuroznosti priporočamo bleščičast kombinezon, ki ga kombinirate s salonarji ali sandali s peto. 

7. Satenasta obleka

Satenasto obleko lahko oblečete tao na koktajl zabavo kot tudi kot na službeno zabavo ali poroko. Ključnega pomena je zgolj dolžina in barva (izogibajte se svetlejšim satenastim oblekam ali takšnim s čipko, saj lahko spominjajo na spodnje perilo). Priporočamo vam, da v svojo garderobo vključite satenasto obleko srednje velikosti v temno turkizni, vijoličasti ali temno modri barvi. 

8. Top s peresi

Topi s peresi – ali po celotnem kosu ali pa samo na koncih rokavov, bodo izjemno popularni letošnjo pomlad in poletje. Prav gotovo pa bodo izjemno izgledali kot del vašega naslednjega party stlyinga.