Pastelni okvirji

Ko se odločamo med okvirji v pastelnih barvah se poraja vprašanje: katera barva mi pristaja in ali bo pastelna barva okvirjev pravzaprav pripomogla k temu, da izgledam bolj bledo? Vendar je resnica popolnoma drugačna. Blondinke, rdečelaske in nasploh tisti s svetlejšim tenom kože najbolj pristajajo nežno roza, svetlo modra in pastelno zelena, kot so recimo mint ali turkizno zelena, medtem ko rjavolaskam pristajajo vsi pastelni odtenki. Tiste s temnejšim tenom kože pa si privoščite drzno rumeno ali vijoličasto v odtenku sivke. Za posebno moderen videz kombinirajte odtenek okvirjev očal z modnimi kosi v isti barvi.

 

Veliki okvirji v stilu 70ih

70ta so desetletje, ki redko gre iz mode še posebej pa se to pozna pri trendih sončnih očal. Veliki okvirji, ki so zaznamovali to obdobje, so večen kos do tega dne. Obstaja veliko ženstvenih okvirjev v tem stilu. Poskusite najti velike okvirje v zaobljeni obliki in v nevtralnih metallic različicah, ki bodo postali stalnica v vaši garderobi.

Beli okvirji

Medtem ko je bela barva vsekakor vsako leto izjemno priljubljena poleti, so lahko sončna očala z okvirji v beli barvi kos, ki ga boste nosili skozi celo leto. Svetli okvirji bodo osvetlili in poudarili vaš obraz na še tako slabe dneve – poskusite z debelejšimi okvirji in temnimi stekli za videz, ki bo pritegnil pozornost mimoidočih.

Aviatorke

Aviator stil očal je večen trend, ki ga videvamo že več let zapovrstjo. Tanki okvirji so vsekakor klasika, ki se je še hitro ne bomo naveličali. Letos priporočamo da poskusite s stekli v živahnejših barvah, ki se ujemajo z drugimi kosi vašega stylinga kot so čevlji ali torbica.