Ali že veste kaj bomo nosili letošnje poletje? Preberite več o modnih trendih pomlad/poletje 2022.

Popestrite dan z rumeno barvo, ki vas bo napolnila z novo energijo. Poskusite z rumeno oblekico ali pa se odločite za monokromatski videz, katerega vsi kosi so v podobnih odtenkih rumene. Če vam takšna živahnost ni všeč, naj bo osrednji kos vašega videza rumene barve, medtem ko so ostali deli vašega stylinga bolj umirjenih barv, kot so recimo svetlo rjavi, nude odtenki ali pa pastelne barve, kot je recimo lila oz. letošnja super moderna verry peri.

Čeprav smo zadnje čase prisegali na basic oblačila brez vzorcev, pa so letošnje poletje in pomlad tukaj pikčasti vzorci, ki bodo popestrili vaš vsakdanji videz. Dodajte svojemu poslovnemu videzu nekaj živahnosti in enobarvno bluzo zamenjajte za takšno s pikčastim vzorcem, ki jo nato kombinirate še s suknjičem. Tistim, ki si upate nekoliko več, pa priporočamo pikčasto obleko ali maksi krilo.

Kako dolgo je že tega, odkar smo biker usnjene jakne videvali še drugje kot samo na motoristih? Vse ljubiteljice usnja pozor: klasična usnjena jakna se vrača. Najsi gre za telirano različico z enojno zadrgo ali za nekoliko bolj ohlapen kroj z več zadrgami, usnjena jakna bo dominirala modne trende letošnjo pomlad in poletje.

Z letom 2022 smo se počasi poslovili od nevtralnih odtenkov, ki smo jih bili vajeni zadnje dve leti. Odtenki maline, klementine, fuksije in barve, kot so turkizno modra ali električno vijoličasta, naj bodo letošnje poletje del vaših stylingov.

Naslednjič, ko stopite iz hiše, naj bo dress code: “bleščeče”. Bleščice, bleščeč mesh materiali, kristali in modni kosi s svetlečimi detajli so podobno kot živahne barve kontrast umirjenim, basic oblačilom, ki smo jih nosili, ko smo delali od doma in ko smo živeli skozi lockdown. Zdaj, ko je poletje pred vrati pa zasijte v vsem glamurju, saj je zgledati “preveč uštimano” stvar preteklosti.

Kompleti so mladostnejša in nekoliko drznejša alternativa hlačnemu kostimu, saj omogočajo, da se pozabavate s stylingom, brez da bi morali v to polagati veliko truda. Majčka in hlače ali kombinacija topka s krilom je že vnaprej pripravljen styling, h kateremu dodate zgolj še prave modne kose in že ste pripravljeni na nov dan.