Predstavljamo vam modne trende za pokrivala, ki bodo popestrila vaše poletne stylinge in hkrati poskrbela za zaščito pred sončnimi žarki. 

BEJZBOL KAPE

Kape ki jih večinoma vidimo na igralcih bejzbola, bodo letošnje poletje trend, ki ga bomo nosili tudi vsi ostali. Modni oblikovalci so ta športni dodatek dodelali in ga razkazali na modnih brveh, mi pa ga bomo v različnih variacijah nosili kot modni dodatek in kot zaščito pred soncem. 

Kape so klasičen dodatek k športnemu stilu, vendar jih lahko za nekoliko drznejši videz kombiniramo tudi z bolj nepričakovanimi kombinacijami. Poskusite kombinirati svojo kapo s kopalkami za nekoliko bolj prefinjen videz, prav tako pa lahko kapo barvno uskladite s poletno oblekico ali s supergami. 

NAGLAVNE RUTE

Z vračanjem trendov iz 60ih let, so se vrnile tudi naglavne rute. Naglavne rute naj bodo letos daljše, narejene iz svile ali satena za dodatek glamurja, predvsem pa živahnih barv oz. pisanih vzorcev. Najpopularnejša načina vezanja bosta:

– klasičen način, ko ruto zavežemo pod brado

– retro chic videz, ko ruto zavežemo na zatilju in ta prosto pade po hrbtu.

KLOBUKI S ŠIROKIMI KRAJCI

Klobuki s širokimi krajci so šik modni dodatek vsako poletje, hkrati pa še odlično zaščitijo naš obraz, vrat in ramena pred žgočim poletnim soncem. Gre za zelo raznovrsten tip pokrivala, ki lepo zaokroži casual videz (hlače, majčka, superge), ali pa vašo poletno oblekico dvigne na bolj glamurozno raven. Izjemno lepo se klobuk s širokimi krajci poda tudi k oprijetim majčkam ali bodijem, ki imajo na hrbtu nizek izrez, saj takšna kombinacija ustvari privlačen kontrast.

SLAMNATI KLOBUKI V KAVBOJSKEM STILU

Slamnat klobuk je klasična izbira vsako leto, saj gre za večen trend. Letošnje leto bo najpopularnejša različica slamnika klobuk v kavbojskem stilu. Da se izognete videzu kavboja iz westerna, izbirajte slamnate klobuke v nevtralnih stilih in barvnih tonih. Prav tako se izogibajte kombiniranju tega tipa pokrivala z usnjem ali semišem.