Cikličnost mode je letošnje leto dobro razvidna. Z vračanjem v zgodnja 2000 (tako imenovana Y2K moda) kot tudi v 20., 60. in 70. leta, je letošnja moda barvita, drzna in popolno nasprotje oblačilom, ki smo jih bili vajeni v času pandemije. V tretjem delu članka Modni trendi 2022 vam bomo predstavili zadnjih šest modnih trendov – kratke topke (bra tops), živobarvne torbice, neon rumeno barvo, obrobe iz umetnega krzna (faux fur trim), metallic barve, in kombinezone.

Kratki topki za vse priložnosti

Kratki topki oziroma bra tops bodo letos modni trend, ki ga bomo nosili tako kot del udobnega outfita za prosti čas, kot business-casual styling v kombinaciji s širokim blejzerjem in hlačami ali pa na zabavo kot nadomestilo majice ali bluze, kar bo zagotovo poskrbelo za to da napravite izjemen vtis.

Ta modni trend priporočamo ženskam starim do 30 let.

Torbice v barvi mavrice

Oranžna, živo roza/pink, rumena, zelena in živo modra barva so le nekatere izmed barv, ki vas bodo popeljale na pot mavričnega trenda torbic. Svojo garderobo lahko poprestite s torbicami v zgolj eni barvi, le pa si upate več pa poskusite s kombiniranjem svojega vsakodnevnega stylinga s torbicami v dveh vpadljivih barvah oz. torbicah na katerih se živahne barve med seboj prelivajo.

Ta trend priporočamo ženskam vseh starosti.

Nasvidenje nevtralni toni, pozdravljena neon rumena barva

Ljubitelji nevtralnih tonov, raje poglejte kar vstran. Trend vključevanja neon rumene barve v modne kose je vsekakor namenjen drznejšim posameznicam. Ne glede na to ali boste v to barvo oblečeni od glave do pet, ali pa jo boste vključili le med svoje modne dodatke ali čevlje, zaradi nje boste zagotovo pokazali svojo drznost in samozavest.

Vključevanje neon rumene barve v svojo garderobo priporočamo vsem starostim, vendar predlagamo, da ste pazljivi pri sestavljanju svojih outfitov. Starejše ženske naj neonsko rumeno barvo vključujejo bolj skormno (čevlji, torbice, nakit), medtem ko bo mlajšim pristajal styling z več neonskimi kosi.

Obrobe iz umetnega krzna (faux fur trim)

Čas je da stopite v stik z vašo notranjo divo, saj bodo letos popularni plašči z ovratniki in obrobami na rokavih iz umetnega krzna. Ne samo da gre za enega izmed top trendov, umetno krzno je prav tako prijaznejše do živali kot tudi do vaše denarnice. 

Ta trend priporočamo ženskam vseh starosti.

Zablestite v metallic modnih kosih

Letošnjo modno sezono se bomo bleščali v metaličnih barvah, bolj odrasli in manj vpadljivi različici bleščečega outfita. Večnioma bodo metalični modni kosi v odtenkih srebrne in zlate, finiš pa bo razkošen in eleganten.

Ta modni trend priporočamo ženskam vseh starosti vendar predlagamo, da pri izbiri kosov upoštevate svojo obliko postave.

Kombinezoni na vse možne načine

Kombinezoni bodo letošnje leto izjemno popularni – videvali jih bomo v ohlapnejših variacijah, kot tudi v oprijetih catsuit različicah, ter v različnih vzorcih, materialih, in barvah.

Kombinezone priporočamo ženskam vseh starosti, vendar oprijete catsuit kombinezone predlagamo ženskam starim do 30 let.

Pri vključevanju trendov v svojo garderobo je potrebno vedeti tudi, da vsak moderen kos oblačila ali trendy modni dodatek, ne pristaja vsakomur. Zato vam z veseljem pomagamo razrešiti dileme pri iskanju novih modnih kosov. Preverite ponudbo naših storitev tukaj.