Če ste bile obdarjene z ženstvenimi oblinami in ste se morda kdaj zalotile z nizko samozavestjo glede svojih oblin, predvsem v predelu stegen vas popolnoma razumemo! Medtem, ko obožujemo klasično postavo v obliki peščene ure, vemo, da obstajajo trenutki, ko si želimo bolj suhe postave z manj oblinami, za bolj seksi videz v svojih super ozkih kavbojkah. Z nekaj enostavnimi namigi, ki smo jih pripravili za vas in vaše obline, pa boste v hipu zopet samozavestno korakale v svojih ozkih kavbojkah in salonarjih. Vsi namigi in modni kosi so enostavni in jih lahko brez večjih težav in preobratov v garderobi, vnesete v svoje vsakodnevne modne kombinacije. Same ne boste opazile veliko razliko v izbiri garderobe, vendar boste jemale dih in obračale poglede!

 

ŠIRŠE HLAČNICE

Kavbojke ali lahkotne hlače, ki so spodaj širše ali ravno krojene bodo ustvarile ravnovesje v vaših bokih in naredile vizualni trik, ter boke zožile. Usmerite se v temnejše barve, bež ali belo in seveda ne pozabite na odštekane salonarje in sandale. Če si želite vzorcev, pazite na to, da le te ne poudarijo bokov še bolj in da so potiski narejeni v pravih linijah- na primer, črte naj bodo navpične in nikoli vodoravne.

2420 4

ČAROBNO SPODNJE PERILO

Perilo za oblikovanje telesa vam bo pomagalo pridobiti pravo in čvrsto obliko silhuete ter držalo vaša stegna malce bolj stisnjena. Sedaj je na izbiro že mnogo različnih kosov perila za oblikovanje telesa, tako za določene dele, kot tudi za celo telo. Izberite takšnega, ki vam najbolje ustreza in preizkusite različne konfekcijske številke, da najdete tisti pravi kos, ki se vam popolnoma prilega in ravno prav objame telo.

27 14 12

KRILO A-LINIJE

Ko izbirate krila in poletne obleke, se osredotočite na kroje v A-liniji, ki prosto plapolajo okoli vaših bokov. Takšen kroj bo poudaril ozek pas in lahkotno padel čez boke in jih zakril, vendar pazite, da krilo ni predolgo glede na vašo višino. Ostala vam bo popolna linija peščene ure, ki vam jo bodo zavidale prav vse. Izberite še drzne salonarje in pripravljene ste osvojiti svet.

5 3 10

PETKE

Če boste nosile pete, bodo le te vaše noge naredile ožje in jih podaljšale, kar bo pomagalo pri triku ožjih stegen. Salonarji v kožnih in bež tonih so zelo dobra izbira, saj še dodajo na dolžini vaših nog.

29 8 9

IGRAJTE NA VAŠE MOČNE TOČKE

Vse imamo točke in dele telesa, ki jih obožujemo in prav tako tiste, nad katerimi nismo ravno najbolj navdušene. Najbolj pomembno je, da se osredotočimo na pozitivne točke in dele telesa, na katere pa tudi damo največji poudarek in jih postavimo v središče pozornosti. Če so najljubši del na vas vaše oči, jih poudarite z malce bleska v senčilu. Če ste ponosne na vaše lase, jih oblikujte za dovršen videz, če pa so vaša močna točka ramena in roke, jih poudarite s prijetnimi in drznimi kroji. Tako ne bo nihče opazil močnejših bokov!

1 7 28

ZAVRZITE ŠKATLASTE KROJE

Če ste ena izmed dam, ki imajo širše boke in močnejša stegna, se izogibajte škatlastih in ravnih krojev, saj so le te primerni za atletske postave ali nosečnice. Poudarite ozek pas in prsi, ne skrivajte svojih oblin za ravnimi kroji, ki kot zavese padajo od ramen navzdol. Namesto takšnega kroja, se držite A-linije kril, saj s tem res ne morete zgrešiti. Zapomnite si, da ve nosite oblačila in ne oblačila vas.

23 21 18

HLAČE Z VISOKIM PASOM

Drzna a pametna izbira, za vse dame s širšimi boki. Morda bo iskanje popolnih hlač trajalo nekaj časa, vendar se bo obrestovalo. Zopet bo poudarjen ozek pas in oprsje, v bokih pa bodo hlače, tako kot krilo v A-liniji, dobilo lepo obliko in ravno padalo ob stegnih navzdol. Enako velja za kratke hlače, ki bodo v poletnih dneh poudarile vaše lepe obline.

31 25 6

PAJACI IN ENODELNI KOSI

Ne mislite, da takšni kroji in vrste modnih trendov lahko nosijo le modeli z nizkimi konfekcijskimi številkami. Privoščite si drzen poletni enodelni pajac, ki bo dajal komplimente vaši postavi. Ozek pas in padajoča tkanina v širokih hlačnicah bosta naredila čudeže. Dodajte še odprte salonarje, modno torbico in bleščeč dodatek, pa ste takoj pripravljene za sprehod po modnih brveh!

2bcf5db4b660af2e06ca540d5ce4dc49 6e70086ce30150a80b0fd5961f2fd8c6 e7eb1e1d26affc572c0c95f639ef0cdf

by