Trendi ličenja so letos barviti, bleščeči in drzni. Ali jih že poznate?

METALLIC IN BLEČICE

Metallic in bleščeč finiš senčila bosta letos izjemno popularna vseskozi pomlad, poletje, jesen in zimo, prav tako pa bosta prisotni pri različnih izdelkih od senčil, eyelinerjev do rdečil za ustnice. Za dodaten wow učinek k bleščečemu ali metallic senčilu dodajte sijoč lipgloss,ki bo vaše usntice optično povečal.

MONOKROMATSKO VZDUŠJE

Za ljubiteljice nekoliko bolj naravnega videza, ki pa si vseeno želite nekaj več, je letos moderen monokromatski videz, ki ga dosežete tako, da na ustnice, oči in lička nanesete izdelke v identičnem odtenku. Barve, ki bodo najpogostejše, breskvasti, koralni, rožnati, terakota in nežno rdeči odtenki. Monokromatski videz najlaže ustvarite tako, da na vekah, ustnicah in licih uporabite isti izdelek, kot je recimo kremno senčilo za lica ali šminka. 

PEGICE IN RAHLO ZAGOREL VIDEZ 

Dnevi, ko smo pegice prekrivali s tono pudra, so za nami. Nežno zagorel videz in vidne pegice so videz leta, zato številni posegajo po metodah za ustvarjanje umetnih peg na obrazu! Za zagorel videz obraza ne potrebujete v sonce ali solarij – z bronzerjem v nevtralno rjavi barvi (še najboljše v kremni različici) lahko ustvarite popoln učinek zagorelosti.

ZABLESTITE Z LIPGLOSOM

Bleščeči glosi, ki ustvarijo videz polnih sočnih ustnic, so prav tako med letošnjimi makeup trendi. Če se odločite za nude odtenek ali za nekoliko bolj živahen glos, je bleščeč videz ustnic prisoten vsepovsod. Uporabite intenzivno sijoč glos sploh, ko je vaša podlaga na obrazu ali pa senčilo na očeh v mat varianti, saj tako ustvarite kontrast med teksturami in privabite pozornost. Izogibajte se glosom, ki bodo zlepili vaše ustnice.

NEONSKI EYELINER

Tako kot bomo metallic trend prenesli iz oblačil na makeup, bomo enako storili tudi z neon barvami, ki ih bomo nosili v obliki obrobljanja oči. Če se odločite za neonski eyeliner, naj bo ta center vašega videza. Mogoče bo trajalo, da ga dobro zadenete, ampak tekoče črtalo v neonski barvi vam bo dalo popolno, ravno, čisto drzno črto, ki bo pritegnila oči ljudi.

DRZNE IN ŽIVAHNE USTNICE

Drzni in živahni odtenki ustnic ostajajo popularni tudi letos. Ne samo da jih bomo nosili na zabave in večerne izhode, temveč tudi na poslovne dogodke in ko moramo po opravkih. Živahni oranžni in rdeči odtenki šminke niso omejeni več zgolj na posebne priložnosti. 

ZELENO SENČILO

Senčenje oči z zeleno barvo je čudovit način, da poudarite svoje oči. Zeleno barvo pogosto odmislimo, ko razmišljamo o tem, katere odtenke uporabiti za senčenje oči. Toda samo pomislite, koliko različic zelene barve lahko uporabite, da zagotovite, da boste zagotovo izstopali: barva limete, mete ali olivno zelena. Možnosti so neskončne. 

BURGUNDSKO RDEČA BARVA

Tako kot se 90ta vračajo pri modnih trendih, se vračajo tudi pri makeup trendih. Moderna različica grundž videza iz 90ih let so odtenki burgundsko rdeče šminke. Drzna in nekoliko skrivnostna temno rdeča barva bosta zagotovili, da boste ustavljali poglede na vsakem koraku.