Predstavljamo vam vse potrebne make up nasvete za novoletno zabavo, ki je le še korak stran. Rdeče ustnice bodo to noč zasijale v novih odtenkih, oči, pa bodo krasili le naravni toni in kanček maskare za čarobni pogled.

TEMNA NEVTRALNOST

Če ste se odločile za obleko v kovinskih tonih, zakaj ne bi vašega obraza ravno tako odele v takšne čudovite barve. Topla bronasta barva za rdečilo na licih, čelu in ob straneh nosu bo naredila vse potrebno. Dodajte malce zasenčenih vek in kanček maskare, pa je vaš novoletni videz popoln.

 

TONI BRESKVE IN BUJNE TREPALNICE

Ne potrebujete tone ličil, da začrtate svoj „statement“. V resnici so pastelne barve sveže in popolnoma nepričakovan izbor za zimske dni. Posezite po mehkih in sijočih breskev tonih rdečil in bujnih, zapeljivih trepalnicah.

DRAMATIČNA ROZA

Rdeča šminka je precej predvidljiv izbor, drznejše pa dodajte element presenečenja na najdaljšo noč v letu in uporabite drzno roza šminko, ki bo obračala poglede.

MRAZ IN LED

Če si želite res izstopati pa zavrtite zgodbo bujnih ličil v novo dimenzijo. Naj bodo opazne obrvi, ustnice in oči, vendar v minimalističnih barvah in tonih. Hladni in sveti toni, bodo poudarili vaš obraz in ga ovili v zimski čas in v novo eleganco.

by