Pomen urejene zunanjosti največkrat povezujemo z ženskami in njihovo skrbjo za lep in mladosten videz. Vendar to ne pomeni, da je zunanja podoba moških manj pomembna. Urejen izgled in posledično zadovoljstvo s svojim videzom je le prvi korak proti celostni ljubezni do samega sebe in dobri samopodobi. Samozavesten moški svojo avtoriteto in spoštovanje poslovnih partnerjev ob izjemnih dosežkih v karieri doseže tudi s pomočjo dodelanega modnega stila in negovanega videza. 

Ne le v poslovnem svetu- privlačna zunanjost je pomembna tudi v osebnem življenju. Skrb za lep in urejen izgled je pomemben tako za moške v partnerskih zvezah kot tudi za tiste, ki svojo sopotnico še iščejo. Ljudje se potem, ko smo dlje časa v razmerju z nekom lahko hitro zanemarimo, svoj čas posvečamo samo partnerju in ne sebi oziroma se nam zdi, da videz ni več tako pomemben, ker smo našli pravo osebo. Toda s tem ko si ne vzamemo časa zase in ne skrbimo več tako zelo za svoj izgled, to prične načenjati našo samopodobo, kar na dolgi rok negativno vpliva tudi na razmerje, saj nezadovoljstvo s samimi sabo nehote prenašamo tudi na našega partnerja. Po drugi strani pa je tudi za samske moške pomembno, da skrbijo za svoj videz. Tako za moderen stil oblačenja kot tudi negovan obraz in lepo oblikovano pričesko. S tem ko je moški zadovoljen sam s sabo, pri spoznavanju novih ljudi oddaja posebno in karizmatično energijo, ki je izjemno privlačna. V obeh življenjskih situacijah – v partnerski zvezi kot tudi v samskem stanu – je skrb za zunanjost neposredno povezana s samozavestjo in s tem tudi z uspešnostjo odnosov z drugimi.

Zato dragi moški,v kolikor potrebujete pomoč pri nakupovanju, stilskem svetovanju, izbiri pričeske, pregledu in organizaciji garderobe ali pa celotni stilski preobrazbi, smo tukaj za vas. Našo ponudbo lahko preverite na https://www.tae-morei.si/sl/storitve/stilske-preobrazbe-za-moske/. Ekipa Tae Morei vam bo z največjim veseljem pomagala najti vaš modni slog in vam pomagala na poti do samozavestne in cenjene osebnosti.

Če menite da si vaš partner, brat, sin ali prijatelj želi spremembe, pri kateri mu bomo s pomočjo nekaj preprostih modnih in stilskih nasvetov pomagali najti notranjo moč in samozavest, ga lahko obdarite z našim darilnim bonom–> https://www.tae-morei.si/sl/darilni-bon/ 
“Looking good isn’t self-importance; it’s self-respect.” — Charles Hix