Hitri tempo sodobnega vsakdana nas sili k temu, da ves čas izbiramo med stvarmi, ki so nam pomembne. Sodobne ženske so super ženske, ki uspešno krmarijo skozi karierne ovire in izzive, skrbijo za družino in svojce, vendar ob tem pogosto pozabijo same nase. Velikokrat se zgodi, da na prvo mesto postavljamo druge in njihove potrebe, željo po času zase pa potisnemo na stran. Pozabljati začnemo nase in na svoje počutje, zaradi česar trpita tako zunanja lepota kot notranje zadovoljstvo s samimi sabo in s svojim življenjem.

V ekipi Tae Morei vemo kako težko je včasih sebe postaviti na prvo mesto, zato smo skovali načrt za vaš prvi korak na poti proti boljšemu odnosu do samih sebe! Naše vodilo je, da dober videz vpliva na dobro počutje in samozavest. S pomočjo stilske preobrazbe poudarimo vašo lepoto in ženstvenost, ter vas napolnimo z življenjsko energijo, ki jo potrebujete za opravljanje vsakdanjih nalog moderne super ženske. Nova frizura, ki poudari vaše čudovite obrazne poteze, nekaj elegantnih kosov garderobe, ki vas preobrazijo v sodobno uspešno damo, in na koncu še profesionalno fotografiranje, ki ovekoveči vašo spremembo, so le nekatere izmed možnosti, ki jih ponujamo. Preverite ponudbo na naši spletni strani in znova najdite svojo moč!

Stilska preobrazba je lahko odlično darilo za žensko, ki je v pomemben del vašega življenja – lahko je to vaša mama, sestra, babica, teta, partnerka, hčerka ali prijateljica, ki po vašem mnenju potrebuje nekaj vzpodbude, da prepozna svoj izjemen potencial. Zato vam pri Tae Morei ponujamo možnost nakupa darilnega bona, s katerim ženskam, ki si po vašem mnenju zaslužijo nepozabno stilsko in lepotno preobrazbo, pomagamo doseči privlačno zunanjost in neomajno samozavest

.