Vsaka ženska ima v svoji omari osnovne oziroma tako imenovane basic kose, ki jih je možno dopolniti in tako ustvariti res trendy videz. Kosi, kot so klasični blejzerji, črne hlače, kavbojke v kombinaciji z enobarvno majico, črna obleka itd. velikokrat izgledajo pusti, če jih ne dogradimo s primernimi modnimi dodatki. Preberite nekaj Duškinih nasvetov o tem, kako popestriti svoj videz.

Modni dodatki so čudoviti kosi, ki popestrijo stylinge sploh pri malce močnejših ženskah. Dame z oblinami se praviloma morajo izogibati vzorcem in velikim napisom na oblačilih, saj jih le-ti vizualno razširijo. Lahko pa enobarvne stylinge popestrijo z barvnimi čevlji, supergami, torbicami, rutkami in tako dosežejo živahen in mladosten videz.

Ženske, z manj oblinami, lahko svoj videz dopolnijo z rutkami v cvetličnem ali tigrastem vzorcu in rutke nosijo na predelu prsti ali okoli vrati, saj tako ustvarijo dodaten volumen na zgornjem delu telesa. Iluzijo večjih bokov pa lahko ustvarijo z barvnimi ali vzorčastimi torbicami, ki padejo v predelu bokov.

Zanimivi čevlji so super izbira za vse oblike postav kot tudi za vse vrste stylingov. Če vaša oblačila že vsebujejo vzorce, jih dopolnite z enobarvnimi čevlji živahnih barv (npr. oranžna, zelena, ciklamna barva recimo). Če pa je vaš styling enobarven, kar pomeni imate en ali dva kosa monokromatična, pa so čudovita izbira čevlji z vzorcem, ki vašemu videzu dodajo gibanje in mladostniški pridih. Pri vrsti čevljev se ne omejujte zgolj na salonarje ali balerinke, temveč poskusite še z barvnimi supergami ali mokasinkami.

Oglejte si nekaj primerov vključevanja barvnih in vzorčastih modnih dodatkov tudi med primeri Tae Morei stilskih preobrazb.