Od visokega izbora torbic z verigami do neverjetnih mini koktajl torbic, jesenski trendi so dokaz, da bodo dodatki zopet obračali poglede, saj bodo vse kaj drugega kot običajni.

ZAVOZLJANO

Eden izmed svežih jesenskih trendov je rahlo zavozljan vozel na vrhu torbice, ki omogoča lažjo dostopnost do stvari v torbici in poskrbi za brezskrbno pohajkovanje po mestu.

2 5 6

KRATEK ROČAJ

Torbice bodo bližje kot kadarkoli, saj bodo naramnice le teh sedaj krajše in tako torbice bolj ob telesu, naj bodo velike ali majhne.

1 9 10

NOV SHOPPER

Medtem, ko so torbice iz sezone v sezono postajale vse manjše, se nova nakupovalna torbica posveti večjemu volumnu, ki nas zopet povabi, da v njo pospravimo vse kar čez dan potrebujemo ob sebi.

4 89

PREKO TELESA

Od unikatnih in še ne videnih, do takšnih, ki se v materialu in potisku popolnoma ujemajo z oblačili pa vse do eksotičnih možnosti torbic, ki jih nosimo preko telesa, izbira je to jesen neskončna in primerna za vse okuse!

3 4 10

Z VERIGE

Izbor torbice z verigami za naramnice, je popoln to jesen. Trend, ki nas spremlja skozi mnogo sezon se to jesen še razplamti in postaja glavni kos dodatkov, ki v vaši garderobi ne sme manjkati za tisti kanček drznosti, ki ga potrebuje vsaka dama.

1 4 8

by