Pri letošnjih trendih obutve se vrtimo okoli platforme, zapeljivih škornjev čez koleno in modnega spopada 90ih let. Izbor je pester, tako pri modelih kot pri barvah. Dame, zažarite v čudovitih jesenskih trendih obutve!

POVRATEK PETE

Medtem, ko platforme igrajo veliko vlogo v jesenskih trendih, igrajo visoko vlogo ravno elegantne, široke ali popolnoma tanke pete. Vračajo se v vsem svojem blišču!

1  9 6

POIŠČITE SVOJO PLATFORMO

Naj vam takšna obutev služi tako, kot so vam služili vaši disko čevlji. Platforma je nazaj in postaja bolj dramatična kot kadarkoli do zdaj.

5 7 8

PREKO KOLENA

Naj se vam prilegajo po celi dolžini noge in naj dajejo pravi “statement” v kombinaciji z enostavnimi, minimalističnimi sloji oblačil, mirnimi toni in pleteninami. Materiali in paleta barv pa je to jesen neskončna.

2 4 10

HEJ FANTJE

Za pravo ravnovesje vsem vrtoglavim petam na modnih brveh, so oblikovalci ob bok postavili tudi nizke čevlji, ki kar privabljajo vse dame z bolj deškim, moškim modnim stilom. Vendar so oblikovalci predstavili novo smer takšne obutve in jo okrasili s čipko in broškami. Nas je navdušilo!

4 8 10

VOJAŠKA MISIJA

Vse od 90ih let se na modnih brveh pojavlja tudi vojaški škorenj, kot velik modni dodatek, ki pusti svoj pečat. Tokrat so oblikovalci takšen škorenj uporabili kot prikaz notranje bojevnice v vsaki modni navdušenki in nas je prepričal.

2 4 5

by