Predstavljamo Vam drugi del dih jemajočih trendov, ki preplavljajo jesenske modne ulice.

TEMNA ROMANCA

Kot iz temačne pravljice se dvigajo kosi iz čipk in vezenin, ki pa so zaradi svojih temnih zamolklih barv še lepši. Posezite po temnih čipkah in romantičnih krojih, ki nas to jesen popeljejo v nove modne smernice. Več kot primeren je takšen trend za večerne zabave ali romantične zmenke. Za vse navdušenke temnih barv, je to popoln trend, ki pa nas kljub temni paleti privzdigne na novo raven mode.

3 6 4

V MORNARICI

Če je kaj skupnega vsem oblikovalcem, je to plašč, ki je dobil navdih iz mornarskega stila. Vse od klasičnih vzorcev, do krpank, to jesen se pridružimo mornarici!

1 8 9

MOŽATO

Moški kroji hlačne obleke že nekaj sezon nakazujejo svoj brezčasni obstanek. To sezono pa na modnih brveh ostajajo za večno, vendar v inovativnih krojih, ki bodo po teleso krojeni do perfekcije.

1 5 9

KARO VZOREC

Kakor se je obrnilo novo šolsko leto, so se vrnila tudi šolska krilca v karo vzorcu. Tokrat veliko bolj trendi in primerna za modne ulice, ne le za šolske klopi.

KROJENI ŠPORT

Vedno je v modnih trendih prostor tudi za športne dame. To sezono bodo športna dekleta spremljali bolj odrasli in ravni kroji ter grafični potiski.

5 8 9

SEN KRESNE NOČI

Romantika se bo zaljubila v jesen, ko bodo skupaj stopili trendi čipke, cvetličnih vzorcev in pastelne barve. Takšen trend nas bo spremljal vse do pozne jeseni.

3 6 7

ULIČNE MODROSTI

Oblikovalci so vzeli trdožive elemente z ulic, kot so T-shirt majice, bomber jakne in pletene kape, ter jih preoblikovali tako, da so več kot primerne za modne brvi. Ulični kosi tako zavzemajo vse modne ulice to jesen, z drznostjo in modnim čutom se jim pridružimo tudi mi!

3 8 9

by