Od kitajskih motivov do temačne romantične čipke, pridiha sedemdesetih in akademskega mornariškega sloga, to jesen bodo vse modne navdušenke lahko izbirale med pestrimi in dovršenimi modnimi trendi, ki nas bodo trdno vodili skozi jesenske in zimske mesece. Za vas smo naredili izbor najbolj izstopajočih trendov, kateri nam bodo vodilo na modnih ulicah.

SMER: BROKAT

Mnoga znana imena modnega oblikovanja letos za glavni trend postavljajo idejo »bolj okrašeno, bolj modno«. Brokat, vezenine in poslikave je moč videti na vseh kosih oblačil, velik del pa predstavljajo jopiči in plašči. Za še bolj dovršen videz, pa so takšni modni kosi posuti z nešteto pozlatami in bliščem.

7 9 12

ŽAMETNI DOTIK

Ta razkošna tkanina nas bo spremljala skozi celotno jesen in nam podarila nemogoče razkošje v vseh kosih oblačil in dodatkov. Razkošen pa ne bo samo material, ampak tudi barva le tega, ki se bo pokazala v soju vseh najdražjih draguljev in neprecenljivih diamantov.

4 6 10

PRIDIH AZIJE

Če še niste prepričani, kaj je glavno vodilo jesenskih trendov, naj vam razkrijemo, da je to definitivno predrzno bogastvo. Mnogi oblikovalci so za navdih posegli po vzorcih in motivih kitajske tkanine, manj pa so se obračali proti azijskemu navdihu v samih krojih oblačil. Izbor modnih kosov je pester in se čudovito ujema med vzorci in modnimi motivi.

8 9 10

MAČJI NAGON

Minimalizem je zapustil glavno modno smernico, vendar v jesenskih mesecih upoštevajte leopardji vzorec kot glavno nevtralno barvo. Vzorci velikih mačk bodo tako prevzeli modne poti in za tiste bolj drzne ubrali pod medsebojnih kombinacij različnih živalskih vzorcev.

3 5 6

BARVITO KRZNO

Krzno, kot ga poznate in ste ga navajeni je poseglo po večjih modnih poteh. Sedaj je vaš najljubši krznen plašč do tal potiskan, pobarvan in tudi prekrito s krpankami. Ko pogledamo takšne plašče smo lahko prepričani, da jesen ne bo temačna in dolgočasna. Ne bojte se preizkusiti različnih kombinacij in za hladne večere nase obleči plašč po katerem se vas bodo zapomnili.

1 9 10

GLAMUR SEDEMDESETIH

Na oltar za jesenske trende pa moramo postaviti modne navdušenke glamuroznega rocka sedemdesetih let. Takšen trend je več kot primeren za neutrudne žurerke, ki za zaključek nepozabnih zabav zamahnejo s svojim krznenim ovratnikom medtem, ko njihov potiskan tanek plašč plapola v polnočnemu vetru. Naj se takšen trend ne ustavi pri večernih prigodah. Uporabite modne kose, ki takšen glamur poudarjajo tudi skozi dan in si drznite stopiti nazaj v sedemdeseta, ki srečajo trendi nove kroje in tkanine.

3 6 7

by