OSVEŽITE SVOJO MALO ČRNO OBLEKO S SREBRNIMI IN ZLATIMI TONI

Vsaka dama ima vsaj eno črno obleko v svoji omari in čeprav je občutek, ko oblečete nekaj povsem novega čudovit, se zavedate, da bo vaša mala obleka na vas vedno videti najboljše. Za svežino pa dodajte zlate ali srebrne dodatke in nakit, ki jih seveda lahko nase nadenete tudi skozi celo leto.

EKSPERIMENTIRAJTE S TEKSTURAMI IN POTISKI

Za prvi poizkus oblecite črno usnjeno obleko, potiskan suknjič in rdeče pajkice-vendar pazite, da zadenete prave tone vseh barv. Kombinacija je bolj živahna in drzna in dopušča veliko svobode pri izbiri vzorcev in barv.

NAJ BODO HLAČE ENAKE KOT ČEVLJI

Če smo vsa ta leta vedno pazile, da sta bila popolni par torbica in čevlji, se tokrat stvari obračajo na glavo. Odlična kombinacija so enake hlače in čevlji. S tem ne mislimo dolgočasnih črnih kombinacij, vendar bleščeče žive barve. Naj bodo to zlate bleščice na hlačaš in čevljih, ali pa kovinski toni. Za srečen začetek leta pa nase oblecite rdeče hlače na rob in vrtoglave pete enakega odtenka.

NIKOLI NE ZGREŠIMO S BLIŠČEM ZA SILVESTROVO

Ko ste v modnih dvomih, dodajte bleščice! Popolna kombinacija je lahko bleščeč top, enostavne hlače in pete z leopardjim potiskom. Prav tako lahko izbirate med neštetimi dodatki v kovinskih tonih, z bleščečim posipom. Drznite si sijati!

KOSTIM NAMESTO OBLEKE

Če ste naveličane vsako leto iskati popolno obleko, ki bo vse ravno prav odkrila in ravno prav zakrila, se obrnite v drugo stran in se odenite v eleganten, drzen in brezčasen kostim. Za različne black – tie zabave je ravno pravšnja kombinacija, s bleščečimi črnimi dodatki in enostavno elegantno frizuro. Za piko na i, pa ustnice poudarite z usodno rdečo barvo.

 

OPOGUMITE SE!

In iz omare vzemite tisto popolno modno kombinacijo, ki se je že leta izogibate saj niste prepričane v svojo drzno plat. Pa naj bo to kombinacija usnjenih kratkih hlač z visokim pasom ali popoln rdeč kombinezon. Takšni kosi, kar kričijo novoletna zabava! Pokažite noge v usnjenih kratkih hlačah, ali pa izpostavite svoj ozek čudovit pas s zlatim pasom čez kombinezonom , kateremu se podajo čudovite petami.

KO STE V DVOMIH

Oziroma, če ste še vedno v dvomih, pa se obrnite na klasično rešitev s oprijetimi črnimi hlačami in vrtoglavimi petami. Takšnemu paru dodajte svilnato ali prosojno majico, z bleščečim topom pod njo in novoletno odštevanje se lahko prične!

by